Wednesday, 4 July 2012

wohoo :') game ?

assalamualaikum , hye awak hee ^^ awak sihat ? awak baik-2 jea kan :') . rindu lorh kat awak hahah :D nak konteks pun sya x ade kredit lagi stu sya segan humm ntah lah x thu knape sye rase sya ade buat salah kat awak . awak buat ape jea skrang ea ? awak mesti tengah happy kankan haa bgus-2 senang skit hati sya :D . awak-2 jgan pernah lupakan saya tau :) syg awak x pernah pudar . saya tengah bosan nyh x thu wat ape tu update blog ngee ~~ hahah :D . awak simpan lagi x gelang tuh :/ ? heheh ;) awak erkk x ade ape lah hahah :D . moga-2 awak sihat-2 selalu kay jge dri tu elok-2 :) jge lah solat awak  kay sebab solat tu mengawal emosi semasa kita kay awak hahah :D . awak comel sye geram hahah :D . awak jgan lah risau sal sye kat sni tautau sye ok jea sihat walafiat :') . huhoo . cer bace bawah nyh :') .



gf : Kita main satu game nak tak ?

bf : Game apa ?


gf : Macam ni , esok awak tak payah contact saya . Maksudnya tak payah text call or apa apa yang berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dekat awak okay ? Kita tengok sapa menang .

bf : Okay !

*Esoknya , si bf terpaksa lah tahan rindu dekat gf . Mengenangkan yang ni satu permintaan , si bf cuba kuatkan hati . Keesokkan harinya , si bf call si gf . Tapi tak dijawab . So si bf pegi dekat rumah gf dia . Di luar rumah ,ramai orang . Dia mula rasa pelik then terus masok ke rumah . Sekujur tubuh terbaring kaku di tangga rumah . Dan tubuh tuu adalah jasad si gf yang dah meninggal dunia . Mak si gf pun bagi surat dekat bF .

♥ Surat yng bertulis :
bie , semalam awak dapat hidup sehari tanpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dapat
hidup bahagia tanpa saya . Love you .

humm sebak kan awak ? hahah :D nak x main game nyh hahah :D ops jgan marah kay muahh syag awak hee rindu kat awak assalamualaikum . :)

No comments:

Post a Comment