Saturday, 30 June 2012

wait-2 ! ~~ hahah :D

hye bro eceh hahah :D kita soh awak wait untuk nyh sebena nye . jangan mara kay thanks sebab wait . awak  kate dah kuar tanduk oh tidak 3:) so sye pun macam ape dah nyh taip tok awak hahah :D hadoi . senyum awak chill-2 *kembang kuncup hidung sye dah nyh hahah :D jgan tension tau awak . love you ehh >_< awak abaikan jea kay eh awak kita kan sebenanye nak ckap yng sye rindu dekat awak tahu . hee awak x lme lagi kita nak pindah dah dekat SAUJANA PUTRA tau tadi dah gi kemas rumah :D happy sngat . but kita x thu lah bila nak jumpe :) x thu bulan bpe nk pindah nyh just isi brang jea . awak pun nak g belajar kankan . wuhoo awak nnty belajar betol-2 tau lau x sye sekeh awak tau hahah :D remember tau bmw waiting toh . :) awak ... rindu nyer lah hahah :D sesangt *telan gula 5 kg . hadoi heheh ;) awak mkin hensome and comel mcam nak cubit pipi awak tu tau . awak jgan senyum leh x hpes gugur jantung sye hahah :D *joke jea kay . sye just nak bgthu sye nak pindah x lme lagi . dan pelajaran sye pun mkin meningkat sebb kan awak bg smangat dekat sye thanks sye jdi pelajar terpilik skor A+ subjek ERT n perdagangan . awak tahu sye hppy dn awak pun mesty happy kan . nnty dah jdi fotography tu amik gambar sye bebanyak tau , :) ok lah awak kita rindukan awak . assalamualaikum . jgan lupakan kita ea .

Tuesday, 26 June 2012

ok x pea lah O.o

assalamualaikum :') hum hye awak . lama jugak kan x dengar khabar awak . awak pun mungkin dah lupa kan saya atau ape kan . saya x sure , awak tahu saya selalu rindu kan awak even ape pun terjadi . tapi awak mesti bze kan last kat shah alam nyh . humm , saya tak leh cakap ape dah awak pun dah x peduli kan saya ea awak happy and awak lupa kan saya . sedih kot hahah :D x sangka hubungan kita macam nyh hahah :D btw awak pun rmai yang akan jage awak so saya pun better undur sdikit langkah untuk care lebih pasal awak . ape-2 lah x pea lah humm awak jage lah dri awak elok kay . :') sory lau saya ade wat salah dan silap . setiap manusia x lari dripada semua masalah didunia . maafkan saya lau janji saya yang saya x dpat nak tepati untuk awak . sedih sangat :'( awak lupakan saya . awak hati-2 nanty pergi melaka kay . saya doakan awak dpat lah cpai cita-2 awak :) .nyh jea lah kot nak luahkan . mlas nak luahkan hbis-2 nanty ape lak awak ckap kan . so bbye-2 assalamualaikum . :) .

Thursday, 21 June 2012

yang akan ke MELAKA . .

hye awak :) , sehat kea heheh . hope sehat sejahtera lah ea . awak-2 take care tau-2 nanty pergi sambung belajar dekat melaka *cover muka sedih hahah ^^v , happy eah awak sekarang nyh kita senang tengok awak mcam nyh x sedih-2 lagi . jge kesihatan awak ea :) lame x ckap dgan awak kan-2 x jenjalan ngan awak . serius syg kot kat awak heheh ;) *jujur nyh ngee ~`` . tapi dah bpe hri bulan dah nyh kan . awak pun dah nak pegi melaka :( awak x nak jumpe sye pun kan humm awak bze ea x pea sye fham kay . sye nak awak tlong lah jge dri awak tuh kay kita jauh nanty tah dpat jumpe kea x nyh kan kan >_< *sorok muka tkot kne mara . kita doa kan awak sehat sehat sewalafiat nye tau muah muah aceh-2 jgan mara kay . awak jge mkan minum kat sne tau jgan smpai x mkan lak kat sne , jangan boros tau jimat-2 skit , belajar elok-2 x mao main-2 babap kang *buat gye mak minah marah anak . momincett hahah :D knangan kita kan kan yup hahah :D mungkin kea dpat moment mcam tuh lagi ? T_T . jgan lah lupa kan sye ea awak humm , lau nak lupa x pea lah . lau awak sehat nan bejaye nanty kan awak nak ade kete bmw kankan nanty kita geng kay hahh :D . lau kita x ade tuh pham-2 jea lah ea awak hahah :D *senyum-2 kambing kat awak . eh lau lupa kita , nanty kita merajuk dgan awak kita naik atas pkok kita x nak turun tjuh keturunan nanty . amboi ~~ hahaha :) . humm kita selalu usha profile awak , post komen awak >_< rindu snagt nak anta im segan . *tahp siput sedut . :P . awakkk humm sedih kot macam nyh nak jumpe lah tpi ntah lah x thu lah x pea lah sye ok . jgan lah kuat touching ea awak sye *ready lumpur kat tngan . hahah :D lau touching bgi lumpur kang kat muka die heheh ;) *joke jea kay . jgan selalu muram kea ape just share tau jgan lah berdiam-2 dri ea . ok lah penat nyh bye-2 assalamualaikum .

#kita selalu rindu kan awak tau .
#kita doa kan awak berjaya di dunia dan akhirat 
#solat jgan lupa tau .
#jge dri elok-2
#bmw menunggu awak tuh tau :D
#jge gelang yang kita bgi tuh .
#moment momincett please rememmber that .


Tuesday, 19 June 2012

thanks AWW ~~

hye korang >_< . hum smentara tuh kita nak ckap thanks dkat aww~~ kita awak thanks eah wish kita :) lme kita tunggu wish dri awak hahah :D wlaupun mybe mse tuh awak ade bce im kita kankan . hohoh :O , kita miss giler kot kat awak mcam dah x berthap dah *muka soft . heheh ;) x jadi kan humm kita hangout sesame mse birthday kita . awak bze ea x pea-2 kita fham kay :) . dah-2 x mau le susah hti kita ok *letak kat dada awak . heehe ;) awak kita rase mcam nak ape jea tgok-2 kat wall awak post wish tok sye *pipi letak blusher hahah :D lau lah kita dpat lagi jumpe awak kan nak jea kita hug die ketat-2 x nak lepas dah *meybe kita berangan jea kankan hahah :D malu lew kita nyh *tutup muka tapi nmpak idong nak bernafas . heehhe ;)  alhamdulillah ALLAH dah bgi sye lepas kan rindu sye kat awak even sekejap sngat ape pun kita bersyukur sesangat . awak rindu gak eah kat sye *kenyit-2 mate kat awak . heheh ;) awak-2 nak thu x kita terkejut tahap beruk dpat cermin mte tau awak . hahah :D awak replay im guna "syg bie" :') ok fine nangis kot hahah :D *adik ckap "ok fine kakak ak ready nk msok hospital" heheh ;) sumpah awak kita rindu awak panggil kita mcam tuh oh oh no ! haahha :D kita nak peluk awak nak nak *gedik-2 menyampah nyah . hahah :D sory kita x thu spe lah yang tulis gegedik mcam tuh hahah *sorok muka kat almari kahkahkah :D . awak-2 lau awak bce post nyh kankan awak nanty dengarlah lagu dasiad band_ku kan menjagamu . walaweyh :D khas untuk awak dri sye kay *acah-2 mcam dri sndri yng nyayi heheh ;) maafkan saya~~ . kita rindu kot moment dlu kita :') x pea lah awak try the best awak kay before awak pergi melaka :') kita nak sngat jumpe dgab awak sbenarnya , nak tatap muka awak yang omey tu *dah geram dah nyh hahah :D nak main tomoi-2 dgan awak main keja-2 dgan awak *hahah :D tgok lah x mtang jea gye nye hahah :D .awak kita nak ckap nyh lau awak ade orang yg awak syg x pea lah kita trima kay tapi tlong lah awak jgan halang kita untuk jge awak wlaupun ade orang yng terbaik dri kita boleh jge awak mse tuh . awak-2 btol kea time kita bgi link youtube lagu my heart to awak bru lepas dgar ? -_- serius kea . hahah :D naluri kuat lah *sorak-2 depan bby minum susu :D . ape-2 pun rindu kat awak sesangat tau muah *ecehceh acah-2 sweet ;) . lau awak x syg nad rindu kita alamat nye ade yang muka die kne tonyoh dgan apam balik nanty dgan kita hahah :D . nnty ade bmw jgan lupe kat kita lak tau-2 hahah :D lau die mungkir janji die kita nangis nanty *nangis atas pkok rambutan x trun tujuh keturunan :D . ok lah hehe ;) nak nengok picture omey die tuh :D assalamualaikum momincett :) .

Sunday, 17 June 2012

happy bornday bby amoy :)

assalamualaikum ! eh terjerit pulak nyh hahah *cover-2 muka . hye tepat kol 12 nnty sye dah 17 tahun yuhooo ! *what kita dah tua lah oh no . heheh ;) . ya allah alhamdulillah engkau memenjagkan umur hamba mu ini :) . tengok muka budak atas nyh haha :D ntah sape ntah x kenal wakawaka :D . gambar nyh akan menjadi kenangan umur kita yng ke 16 thun lea . sory budak x mtang memey mcam tuh :P *x mtang pun comel kan kita ok fine perasan . erm minta korang maaf kan segale kesilapan dan kesalahan kita selama 16 thun nyh :) sebab kita nak mulakan hidup baru di umur 17 thun yuhoo *-_- tua lah sye pinjam tongkat atuk sbelah umah . heheh ;) besok insyaallah permulaan hari yng indah dan dilindungi ALLAH >_< .

AZAM BARU (cewah)

*nak jadi yang terbaik untuk orang yang sape syg kita 
*insyaallah belajar bersungguh-2 demi mse hadapan 
*selalu mengingati ALLAH dan tidak selalu lalai 
*bnyak sebenarnye hahah :D 

acah-2 ade azam baru *menari zapin . hahah :D .kita harap orang yng kita syg :* bgi kita coklet cadbury *yng 20 cen pun jdi lah ea . tapi mugkin kea die akan dtang kat kita balik nd ingat smua moment kita hahah weh-2 part sedih lah *pasang lgu ost ombak rindu . hahah :D ah sudah mengarut dah nyh . ape-2 pun kita x memerlukan ape-2 tok hari lahie 17 thun kita nyh hanya ksih syg korang and doa ksejahteraan kita ok . <3 thanks syg-2 kita nyh muah muah *menyit-2 mate . amboi . sape syg dak nkal nyh mekasih lea bebanyak *mate keatas tngan kat bahu . < just joke ok . i need someone but huh ! *mengeluh mcam orng lepas melabur . hahh :D ape puun thanks sesape yng wish birthday kita ok lots of love muah mekasih . *baling tempoyak kat muka die heheh ;) weyh hbes lah mesti korang dah ready smua bhan nak bling kat kita kan hdoi mne nak myorok nyh *nty blik mcam anak mak jemah kang hbes putih-2 segale :D . hahah :D jgan eah . mlam esok insyaallah jdi ade orng nk belanje mkan aww ~~ jelly x hahah :D better x payah kan *shuffle guna ksut terompah dkat blik . hahah :D ok lah doa kan kita kay muahhaha :D *alamak terkeluar lah gigi palsu nyh . maklumlah dah tua kan hahah :D . bye-2 hope u guys happy to ok . 

#HAPPY BORNDAY TO ME < HAPPY BIRTHDAY TO ME < SELAMAT HARI LAHIR PADA SYA * sudah-2 assalamualikum . peace yow eh tertiga jari lah peace nye ^^V .

Thursday, 14 June 2012

nak TUKAR ke x ?

hahah mcam nyh lah kita sekarang nyh :D bengang jea tau x . number sims x leh guna tok kol or teks ~~ err geram jea lah kan . *cmpak sim card dekat jamban . huh susa nak konteks member or sesape jea lah . nak kte trikh kdit luput x pun lame lagi 16.09 hurh amapa mcam mne nyh . *geleng pale mcam india . humhum :') sobsob sedih lah sngat kan heheh ;) bukan ape seumur hidup nyh stiap thun memng kne bli sim card bru kea ape -_- tension btol kita lah . dah lah susa nak buat iklan bgthu number tepon  bru nyh *lagak datuk-2 . kne pekak kan telinga lagih nak dgar kengkwan , fmily nd sesape jea yng thu kita tuka number bru . hdoiyay mahu nye ibu kita nanty cmpak smpai terengganu nanty hahah *x thu knape mesti trengganu :) . huh ! mcam mne nyh ouoh  nk pegi setting kat maxis center memey x lah *mlas thap tertua hahah :D . ala pk-2 kan mlas nak ade tepon dah rse nye . senng skit hukhuk :) tapi nanty susa lak kan orang nak mcet kea kol kita kan humm . arh tengok lah mcam mne nanty . tengok lah bpe hri nyh try smpai bole dlu . lau x dpat konteks tu pepandai le ea :) . dah tuka num or x tu x pasti lah , kejam nye u muk (sims card) ok lah ngantuk lah pulak haahh :D x thu knape kan . *tepuk-2 bantal . ok lah nyh jea lah assalamualaikum . peace no war . ^^v .

eh mimi update BLOG lah hahah :D

hey :D lame kot x update blog nyh kankan *buat muka x bersalah :D . ala ramai yng tnye npe lau bukak jea x boleh hahah :D pdan muka aceh x ade lah ade prob skit lah korang jgan mara kay . kita pun nak kte bze x jugak lah *dok tengok keje skola berlonggok sbelah lappy . btw kan , kita happy jea sedih kita nak buang jauh-2 bak kate arwah atuk kita kesedihan tuh lagi wat kita sakit wahh ! that right guys . so kita nyh nk cter kan kita sekrang nyh mcm mne lah kan *elok-2 tempat duduk . kita dlu frust lah gak tengok keadaan kita nyh but kita try untuk fkir mtang kay .



PLAN SEMUA X JADI , APAKAH ?

sakit hati btol lah *buat muka seberk . heheh ;) ntah lah ape kita plan smua x jdi mybe ade hikmah disebalik smua nyh kan :) wengweng ~~ apo nak dikato *ala lagk orang klate . alamat nye sabtu ahad nyh x kuar lah kankan dok umah tengok cter barbie . :P hahah . bosan kot pastu kan meyh lah dekat skit isnn nyh bornday kita lah uhuk *bisik-2 tapi tulis smua leh bce kan lol . kita rindu sngat uh yng slame nyh kita tulis sal "C DIE" tuh . tpi humm entah lah :') rase nak menyorok tau dlam peti ais *amboi kemain tau . awak-2 kita rindu kat awak tau :P hahah . *angkat-2 kening lagak ziana zain .

MULA DAH SAKIT-2 NYH , BEEERR 

pening pale mcam nak tecbut keple dah rase nyh *dok teliti tengkuk kat cermin hahah :D risau gak balik kwat jea kan naik mto hah dah start lah gimit sinetron die hahah :D pening x terkata lah nk dikata kan *buat muka blur kejap . nasib baik x masuk longkang cik minah smbal belacan tau . takot jea selamat lah smpai rumah hahah :D x pea kita ok *lambai tanggan gaya model .


KAWAT KAKI POLIS PERINGKAT DAERAH 

korang mesti ckap "amboi kemain tajuk budak nyh" . hahah :D suka hti kita lah kan . wuhuu dpat lah derr *menari balled . tpi mula-2 ingat nak trik dri tapi x jadi lah . last year kot heheh ;) dah 3 week exam 2 week cuti skola bila bukak skola dtag kwat haha mula lah budak-2 kadet kcau-2 kita *baling dekat lombong thu lah korang . kemain tau mengusik kita btw thnks dpat gak kita happy-2 wat mse nyh :) . syg korang smua .

SAYANG_2 KITA X MAU LAH HILANG 

kita nk orang yng kita syng mcam dulu :') *nagis mcam izzah ombak rindu . perh miss x terkata lah tapi hum x leh buat ape dah lah kan . korang mcam x syg kan kita *padahal sungai syg kan kita tau . ok fine merpek . kita selalu ingat moment kita dulu tau awak haha :D part sedih dah melandanyh dah *amik sekotak tisu buat standby . sweet nye kita dulu kan tapi sebab kan mulut orang perasaan kita smua hilang kan awak atoiyay *tepuk dahi . kita miss lah dkat awak *tah bpe kali ulang dah ckap benda yang sme kahkah :D . awk x payh risau kay kita x akan lupakan awak :D kuangkung . 

nyh jea la kita x larat lah nak type bebanyak nak thu keadaan kita pepandai lah cri kita . hahah :D btw kita dh lame x topup nak tahu kenape ? kita nk kumpul duit lah hahah :D tu pun nak tanye . *terkentut-2 gelak . dah-2 bye korang *dok cicah yogurt dgan belacan . hahah :D ade mse terluang dan dripade kita terlolong kea nty kita update lah hahah :D kaykay assalamualaikum . 


Tuesday, 5 June 2012

PLEASE don't burn my BUBU !


assalamualaikum :') , sedih kot tedy kita kena bkar . kita smenjak nyh banyak mimpi serius x tpu ouoh  *buat muka tejut mcam nampak kuku tercabut* jgan gelak kay serius nyh eh . kita dah lah syg sngat kat tedy kita nyh , syng mcam ala . x thu nak ckap tedy nyh kita anggap die mcam mnusia *kiss hidung tedy* syang meyh dah 2thun die dgan kita , semua die thu pasal hidup kita . tedy nyh husband kita tau bhahah :D lau kita kawin nanty orang tuh husband ke2 kita chewah memandai jea kan :P *nenek kita thu x pasal-2 die humban kita kat parit* waaah ! mimpi nyh cabar kita ea siap die *lipat lengan bju mcam apek jual ayam* berani die nak bkar BUBU kita . eh *langkah kaki kita kubur kita dulu lah* marah nyh marah nyh . jgan , sape yng adik kita yng kecik campak tedy kita pun dah melenting nyh lagi bakar eish bgthu bie kita ha tkut x tkut x ? *korang wat lah muka cuak sikit* ha . bubu nyh penyimpan rahsia yang baik tau x pernah bocorkan , *bukan dok tebuk lubang rahsia tu bg bocor noh* hahah :D *memey lah bubu x leh ckap*  . segala tangis tawa kita bubu selalu ade sebelah kita teman kita . kita bercerita die mendengar , kita tidur die melihat muka kita . bubu nyh kita syng kan die sesangat sape amik aish alamat nye hahah :D thu sendiri lah ea . hanya orang tertentu yang leh pegang :P . hah bermula lah kembaraan kita . kita mimpikan ade laki nyh amik bubu kita , kita marah lah kankan . laki nyh wat x peduli pastu ade lagi sorang laki nyh tarik shawl kita nd jtuh kan kita meniarap kita kne tampar lau kita mnelawan . time tu drah bnyak ouoh *dlam mimpi tu die guna sirap kot* eh sempat lak bergurau ea . bubu orang tu die campak kan dkat depan mata kita jauh dari kita , die pijak bubu dgan hina . kita menangis nak selamatkan bubu ade orang himpap kita mase tuh *tah beruk mane tah duduk atas bdan kita* laki tu pegang minyak tanah die siram dkat bubu . kita terus menangis meraung mase tuh . "bubu !" laki tu dtang kat kita dongakkan dagu kita die ckap "benda depan mte ko tu yng ko syang sngat kan ko tengok nanty benda tu jadi ape" weh , sedih kot :'( die ckap mcam tuh . *lau ade buah tembikai nam biji kita dah baling bertubi-2 katorang tu* tpi humhum :( die petik lighter die sllow-2 die dkat kan dekat bubu . pergh part nyh memang geram siot *rase nak tetencing kita* laki tuh bakar bubu dpan mate kita :'( "bubu ! jgan tinggalkan baby !" tu jea kita mampu ckap . pastu laki tu lepaskan kita , kita terus peluk bubu walaupun panas walaupun bubu berapi mase tu . *mcam ghostrider* kita than jea bubu kita hangus , jadi hitam :'( x x nampak rupa dah . kita balik bwa lah ape yang ade walau seurat bulu pun :'( . kita bwak bubu tedur sekali .

#ape tande-2 semua nyh ? kita x boleh jge bubu dah kea kita takut kehilangan bubu :'( takot sngat . lau lau kita lepaskan pun kita akan bg orang yng kita leh prcayai *jgan umah anak-2 ytim sudah lah* x susah pun jage bubu .

die x perlukan makan minum , baju mhupun tempat tinggal . tapi seelok nya bglah die tempat tinggal . die perlukn pelukan , dimanjakan , kasih syang . dan spe yng kita bg tedy tu tlong ea jge bubu elok-2 :'( . buat mase nyh lau kita jge kita tkut terjadi mcam dlam mimpi kita tuh kita x nak . please ea . assalamualaikum :') . the end -

" ea saya menyesal "

assalamualaikum , kisah nyh harap djadikan tauladan . tiada kaita hidup atau pun yang dah tiada . cerita nyh kita bermimpi dan kita nak share dgan korang . 

laki nyh ade rmai kwan permpuan x kira muda walaupun tua , smua dibuat kawan yang rpat . laki nyh sngat sosial smpai berknlan dgan seorang perempuan nyh yng dpat mengubah seluruh hidupnya sikit demi sedikit . perempuan nyh setia dan mula menyayangi laki nyh dgan hrapan lelaki tu smbut dgan ikhlas tapi laki tu tkut untuk pegang janji . permpuan nyh selalu menjge dan care laki nyh . tpi mse prempuan nyh skit atau ape hnya sekali dua dia ambil endah . prempuan nyh x kesa dgan smua tuh asalkan die syangkan laki tuh . laki nyh ke ngeri lain untuk belajar sungguh jauh . mkin berjauhan lah dia dgan lelaki itu . laki tu pun dkat sne sibuk dgan assigment nd mcam-2 aktiviti dkat sne smpai emial , text , kol nd ape jea dri perempuan nyh laki abaikan . laki nyh dah mula ada kekasih hati yng die mula syngi . sungguh cntik , dan kaya . laki nyh enjoy keadaan semase di kembali pada khidupan dulu . suatau hri tengah berfoya-2 laki nyh terdgar suara perempuan memanggil nme nya syu jea . die trus balik rumah . die tergerak hati nak bukak smua email dri perempuan tuh . huh bru sakit barah hati belum mati lagi , awek laki nyh kol maki hmun laki nyh kate mintak putus sgale nye . die kcewa , lepas 10 minit die dpat kol dri kwan karibnya dulu . berkata permpuan itu sudah meninggal dunia sebab barah hati .  permpuan tuh ade tinggalkan surat ringkas , 


awak ,

mungkin mase awak bace surat nyh sya dah x ade kat dunia nyh lagi , saya sihat cuma skit-2 sikit biase lah tu awak . awak saya syng sngat dekat awak . awak knape x blas email kol n text saya ? ouoh x pea sya thu awak sibuk kan kat sne sya selalu doakan awak berjaye dan bhagia . awak sya nak minta stu permintaan awak jgan tinggalkan sya , saya sygkan awak . say setia smpai sya mati . itu cinta sebenar saya . awk tetaplah syag sya . kasih syang awak tetap dlam hati sya walupun hati sya rosak . assalamualaikum .


syanngmu .


laki nyh x thu ape nak dikata kan hanya mampu " ea awak saya mula rase ape itu menyesal " . korang please hargai sape yang syng kan korang sekarang nyh . jgan mensia-2 kan percintaan dan kesetiaan dorang kay :') . bye .

Monday, 4 June 2012

untuk bakal suami o.O ?

assalamualaikum :) , sape laki bace nyh kay *sape bkan laki pun nak bce x ade hal lah tapi sorry u x leh jdi suami kita* hewhew :3 jgan layan kita x betol nyh . ok kita x thu siapakah bakal suami kita kay tapi humhum :) lau leh orang yang kita syng sekarang yang jdi bkal suami kita insyaallah . awak nak ke kawin ngan kita awak ? hahah :D ntah kita x nak pakse-2 awak . ALLAH yng menentukan right . hewhew . ok lau dah jadi suami kita nanty tlong buat benda nyh dan jgan buat lah benda tuh tingtog buat muka* blur* kenape . ah x kesah lah sape soh jadi suami kita hewhew first-2 takut kan bce ala chill kay . ok jgan terase lah guys joke jea *letak tngan kat bahu mte pandang atas* hahah :D aptb kankan . dah-2 kita terus kan , first thing yeahmeyh nak thu jum-2 bace . x bace siap dye *amik kasut bata nenek kita* .



JANGAN CUIT PERUT , KACAU LEHER BHAGIAN BELAKNG

wowoho , baik jgan . that sense kuat disitu *buat muka minta penyepak* hahah :D kita geli nd that my privacy thing yeah ! so whatch out your hand to touch mine . x mara geli dowh *perkataan rempit kan nak try gak* perut kita nyh rase mcam boncet loah hadoiyay . tu geli tu , heheh :) nampak permainan nyer tu . lau dah kawin dah ade baby pun *bia lah gatal-2 pun baby kita peduli nyah* ntah x thu nak ckap ape sebab bnde nyh x berlaku lagi . lau time tu kita pun geli alamat nye dokter yng check tu mau nye gelak tergolek tengok perangai kita . leher hah nyh memang lah baik jgan < wahai bhase x seindah . :P cuit sejari nya mau kita menjerit geli lah even pompuan atau lelaki kecuali kita sendiri kay yng cuit tu pun geli  . bengang kan tu pun x leh *ala jgan lah nak cmpak laptop tu , ea pun shut down dulu * haha :D ape gelak-2 serius ouoh hoish . 

KALAU MERAJUK KENE LAH

jengjengjeng *agak-2 macam lagak osbon* lau lah kita merajuk lah kankan . suami kita kna lah pujuk kita , lau kita x puas hati dgan pujukan tu . ape lagi hye pergi kedai kay belikan chocolate CADBURY tau-2 *aceh nak berjename jea* botak suami kita halus jea ~~ . hoihoi jgan yang ade kacang tnah kacang hazel boleh *cerewet kan lah kate nak jdi suami kita ^^* ape-2 jea lah nur amy rashidah . jgan husbad yng merajuk sudah lah . rmai suka dipujuk dgan aiskrim kan kita lagi suka choclate tengteng sedap meyh cair dimulut cair dihati .

BENDA YANG KITA SUKA

kita suka benda yang orang tu syng sesangat nd suruh kita jge sekali < aww~~ sweet . pastu benda yang lembut floffy gitu *buat muka soft* tedy kea ape kea janji lembut khusyuk jea . eh-2 ape pun suami bg kita terima kay jgan tuduh kita pemilih lak *campak dlam kolam bru thu* warne biru eh jgan ckap lah syahdu jea tengok .

SETIA PADA SAYA

sebab lau kita dah setia nd syng orang tu kita x kan curang tau . please lah , lau dah x syng kan kita baik bunuh jea kita *daripada dpat surat cerai dari suami* kita ckap btol . humhum :') sedih lah pulak . sebab kita lau jdi isteri awak kea kita akan setia sampai hujung nyawa *ingat cter filem era dgan yusri lak* eh btol tau kita akan ikut ckap die perintah die walauape pun cara kita akan cuba asalkan x melanggar hukum kay :) . lau awak benarkan sya keje sye keje lau x kasi *nanty kita kerja kan awak* eh x ade lah gurau-2 tkot lah tu kankan . 24 hour kita akan selalu dpan muka awak nty ea hewhew .

SOLAT BERJEMAAH 

tlong pimpin kita untuk solat bersama awak , solat bersama suami baik sebaik-2 nya solat . lepas solat kita nak salam kiss tngan awak :) lau awak cium dahi kta aww~~ eh terlebih lak kita nyh kan . bru lah sweet muit gitu lol :P *kita tahu korang dah ready batang mop kat belakang* gedik kea kita ala jgan lah . kita bgthu jea . 

sebenarnya bnyak lagi smpai sni jea lah *korang mesti ckap "alhamdulillah akhirnya , tamat seksaan bace post budak nyh* hahahah :D bia lah sape soh bce dri awal tdi :P hewhew gurau gurau dont take serius lau serius tnda nya nak amik kita wat isteri die lettuw ambui awak awak *goda kenyit-2 mate* hahah :D tapi insyaallah kita tunggu bie kita sebb kita syng die sesangat . sape amik bie kita alamat nya x leh hidup lame lah *lagak aaron aziz dlam cter kl gengster* . ok lah sape lah x nak bahagia kan dlam berumahtangga semua nak , sape ckap kita bru skola nyh dah menggatal nk post mcam nyh *meyh sni kita kiss skit* jeles lettuw hahaha :D . ok bye assalamualaikum . *peace no war*

Sunday, 3 June 2012

momincett :)

hye swetty , hendsomy :P . alhamdulillah kita best sngat hari nyh :') terima kasih awak . kteorang hari nyh pergi melawat anje :) dekat hbtar , yang pergi azrul , din , die and kita . berempat :) naik bas . ape pun awesome , die swett sangat lah . >_< . dah smpai hopital ingat kea leh terus naik >_< kene ade pas lah pulak . eh-2 ic c die omey tau tembam muka die comey sangat lau time tu mke die mcam dlam ic tu dah lme kita cubit-2 pipi c die :) . kita naik atas dlu anje ambik kita dkat bwah anje-2 nakal btol budak nyh but jumpe jea anje kita terus peluk die , kita nak nagis tpi kita than sebab nanty anje nangis sekali , hum kesian tgok anje :'( btw sebenarnye berat hti nk tinggalkan anje sesorang dkat hoptal . nak jea jge anje tapi mse tu lah bdan kita nyh buat hal pulak . bape kali kuar masuk wad tu . skit-2 bdan menggigil . hum naseb baik bwak gula-2 cover lah skit x sehat tu . oh ok die dpat cam muka kita pucat . ea kea heheh :) sory awak buat awak risau . c die nyh suka usik orang smua :D duduk dgan c die x hbes-2 ketawa jea . ade kea die kate kita nyh NAJWA LATIF and YUNA :) die nyanyi lagu mereka :D ok . hahah :D awak kita syang sngat dekat awak lorh . :) <3 love die muahah . die pimpin tangan kita oh ! x sngke pula kita , oh tinggal kesan perfume die kat tngan kita tau . awak syg kn kita syukur alhamdulillah kita x  lah ss kan . hum awak buat kikita happy semula :) thanks a lott bie :') mungkin awak penyeri hidup kita . awak hrapan sya utuk happy , mengadu , berkasih syng < yeahmeyh . :) kita akan jge awak ok even kita nazak sekali pun . awak penting bg kita . awak kita jelus lorh dkat hosptal tadi :P :

# awak amin kan makcik tu ckap awak jdi suami anje :')
# awak sngat care dkat anje .
# awak bisik dgan anje kita x thu pasal ape :')
# awak tenung mate anje sayu jea .

ape-2 pun kita akan tetap tunggu awak :') , saya akan jge awak , kita akan bisik kat awak sekarang yang kita tengah rindukan awak , syang kan awak . suatu hri nanty sye akan tenung mte awak jugak . dah lah x mau lah fell sngat kay kita ok hukhuk ;) yang kita thu awak anggap kita special wat awak , kita awak syang :) . awak panggil and ckap kat kita " lalink " , " syang kita nyh " , "sayang " , "isteri kene ikut ckap suami tau " . kita happy sngat :) . kita selalu doa kan hubungan kita kekal terikat . amin ^_^ . gambr atas nyh sebelum nak balik :) . erm x cntik kan kita , kita biase-2 jea :) . dpt jugak snap pic dgan c die :) . kita syang awak muhammad rafie' bin jamaludin .

Saturday, 2 June 2012

alhamdulillah :')

assalamualaikum , hyeyey :) alhamdulillah c die dah always text kita syukur sesangat kita rindu dkat c die . eh muka atas nyh muka single tapi berpunya . mcam manakah ? o.O tingtong kahkahkah . muka kat gambar to muka orang sakit hadoi nak tegelak pun ade ouoh hahah :D . jgan lah takut kay masih segar nyh :P . comel lagi dri pada x ade hahah :D perasan ouoh kita nyh . besok insyaallah nak melawat anje dekat hospital die kene tahan . sian die kankan . heheh ;) kita rindu sangat dekat c die ouoh . "BIE , SYANG LOVE YOU MUAH" heheh :) die text kate kat kita jom gado hah ! kita bukan tekejut tau . kita nyh x pandai lah nak gado :) btol . lagi-2 dgan tersayang kita . x pasal-2 ape lah beruang nyh . beruang >_< die kasi nme die sendiri . mne dpat kita x thu lah heheh ;) ade lah tu sumber ilham c die tu . c die x thu kita nyh dinasour hahah :D . ha sudah-2 . ape-2 pun kita tetap syng die walaupun kekadang merajuk c die x thu tu . hahah :D . alhamdulillah x sia-2 air mte kita selama nyh mengalir kerana rindukan die . die dah pun teman kita untung mlam nyh . hye-2 kita sekarang nyh tengah mcet dgan c die lah . hehehe ;) . c die soh kita kejut die kul 8.30 insyaallah dinasour kejut beruang kay <3 atotoi omey nyer . die nyh suka lah kene kan kita . siap die nanty jumpa hahah :D . ok lah mau focus text with my awaw ~~ . assalamualaikum . selamat malam cinta 

Friday, 1 June 2012

same cerite LAGENDA BUDAK SETAN ?

hye :) , sehat my viewer ?   pic atas nyh hahah :D member kita kate kisah kita dengan c die same :) ea kea . yup c die akan lanjut kan pelajaran dekat melaka bidang photografi bulan 7 nyh :') . c die nyh dlu jea nkal sekarang dah baik hahah :D sme mcam cter lagenda budak setan nyh . uops ! not totally 100% kisah kita sme kay dengan cter lagenda budak setan nyh . ade lah sikit . if tengok cter nyh dgan member die x hbes-2 ckap " weh , sweet nyer lah korang " aish nak jea kita cepuk hahah :D dlam tu lisa surihani bkan nye mcam kita  lisa lagi cantik kot . hadoiyay , act member kita teruja bila tu kita dgan c die but . humhum :') x ade ape lah . eh cter lagenda budak setan nyh best gile lah kankan . terharu beb basah bantal nangis tengok cter nyh . ayu dgan kasha < betul kea lupa lah :P . dorang nyh belajar stu kolej kan . ayu nyh comel sngat kankan , tengok gaya lenggok die acoi comel sngat . kasha setia sngat dgan ayu sebelum die nampak ayu die x suka sngat dgan perempuan kan . sme lah dgan c die :P . ayu ade ke character kita dlam diri ayu tu ? ntah mcam x ade jea . member kita kte kita lawa >_< bohong lah x caye , kita lau nak maafkan orang mesti kita orang last maafkan orng orang tu kene minta maaf dekat orang lai dulu sorry kay heheh :) pastu member kate kita comel ayu gitu berr ape lah member kita nyh , pastu pena kne pkul dgan ex kita dulu kay tu bende lme lah kwan :') yup dlu hidup kita merana . so kita kene trus kan hidup jugak . dah-2 hahah :D . kita akan setia dengan c die walaupun die selalu bze kea ape . fatihah member kita yang excited dgan kisah kita nak sme dgan cter lagenda budak setan hahah :) . btw thanks sekurang-2 nye kwan kita terlalu pk kan sal kita smpai terbawak dlam cter yng die tengok awesome lah kwan kita sorang nyh . :) ok lah bye .

my little wind with cat .

assalamualaikum . aww ~~ cute sngat kucing nyh comel right . mcam nak amik jea mate die tu . :D . eh comel sngat ouoh x leh kate ape dah . heheh ;) sejuk jea tgok mate die , tenang jea tengok kucing nyh . oichoi ! kita nyh suka sngat dkat kucing tersngat lah suke tau haahah :D sebab kucing nyh die boleh thu perasaan batin dan zahir kita . walaupun die x berckap tapi air mka die kita boleh bce spe yng dh lme bela kucing tu , mesti thu kan . kita dri ayah kita kecik-2 smpai lah kita nyh nak umur 17 tahun ayah still bela kucing so ayah ajar lah skit-2 pasal kcing nyh oh rupenye btol :) kucing nyh sebenarnya lau kita sedih die pun ikot sedih air mta die bertakung tapi die bkan mnagis ok . walaupun kucing tu liar sekali pun lau kita belai kucing tu mesti lembut jea :) first time kucing yang kita jge dri bby smpai besar mati depan mati time mimi solat maghrib :') comel kita rindu dekat comel :) sedih sngat mcam orang yng kita syng meninggal lah . kita amik pic nyh sebab muka kucing nyh sebijik mcam comel . comel nyh selalu teman kita waktu sedih dlu , kita nangis die gesek bdan die kat kita , kita x ckap sesorang comel lah yang duduk tekun dpan mate kita smpai mte comel x berkedip langsung dengar kita cerita :D . time kita sakit die selalu kita tidur :') kan best lau ade manusia mcam tuh . smpai sekarang kucing yang kita bela perangai die mcam nyh . awesome right :') . ok lah assalamualaikum .