Monday, 4 June 2012

untuk bakal suami o.O ?

assalamualaikum :) , sape laki bace nyh kay *sape bkan laki pun nak bce x ade hal lah tapi sorry u x leh jdi suami kita* hewhew :3 jgan layan kita x betol nyh . ok kita x thu siapakah bakal suami kita kay tapi humhum :) lau leh orang yang kita syng sekarang yang jdi bkal suami kita insyaallah . awak nak ke kawin ngan kita awak ? hahah :D ntah kita x nak pakse-2 awak . ALLAH yng menentukan right . hewhew . ok lau dah jadi suami kita nanty tlong buat benda nyh dan jgan buat lah benda tuh tingtog buat muka* blur* kenape . ah x kesah lah sape soh jadi suami kita hewhew first-2 takut kan bce ala chill kay . ok jgan terase lah guys joke jea *letak tngan kat bahu mte pandang atas* hahah :D aptb kankan . dah-2 kita terus kan , first thing yeahmeyh nak thu jum-2 bace . x bace siap dye *amik kasut bata nenek kita* .



JANGAN CUIT PERUT , KACAU LEHER BHAGIAN BELAKNG

wowoho , baik jgan . that sense kuat disitu *buat muka minta penyepak* hahah :D kita geli nd that my privacy thing yeah ! so whatch out your hand to touch mine . x mara geli dowh *perkataan rempit kan nak try gak* perut kita nyh rase mcam boncet loah hadoiyay . tu geli tu , heheh :) nampak permainan nyer tu . lau dah kawin dah ade baby pun *bia lah gatal-2 pun baby kita peduli nyah* ntah x thu nak ckap ape sebab bnde nyh x berlaku lagi . lau time tu kita pun geli alamat nye dokter yng check tu mau nye gelak tergolek tengok perangai kita . leher hah nyh memang lah baik jgan < wahai bhase x seindah . :P cuit sejari nya mau kita menjerit geli lah even pompuan atau lelaki kecuali kita sendiri kay yng cuit tu pun geli  . bengang kan tu pun x leh *ala jgan lah nak cmpak laptop tu , ea pun shut down dulu * haha :D ape gelak-2 serius ouoh hoish . 

KALAU MERAJUK KENE LAH

jengjengjeng *agak-2 macam lagak osbon* lau lah kita merajuk lah kankan . suami kita kna lah pujuk kita , lau kita x puas hati dgan pujukan tu . ape lagi hye pergi kedai kay belikan chocolate CADBURY tau-2 *aceh nak berjename jea* botak suami kita halus jea ~~ . hoihoi jgan yang ade kacang tnah kacang hazel boleh *cerewet kan lah kate nak jdi suami kita ^^* ape-2 jea lah nur amy rashidah . jgan husbad yng merajuk sudah lah . rmai suka dipujuk dgan aiskrim kan kita lagi suka choclate tengteng sedap meyh cair dimulut cair dihati .

BENDA YANG KITA SUKA

kita suka benda yang orang tu syng sesangat nd suruh kita jge sekali < aww~~ sweet . pastu benda yang lembut floffy gitu *buat muka soft* tedy kea ape kea janji lembut khusyuk jea . eh-2 ape pun suami bg kita terima kay jgan tuduh kita pemilih lak *campak dlam kolam bru thu* warne biru eh jgan ckap lah syahdu jea tengok .

SETIA PADA SAYA

sebab lau kita dah setia nd syng orang tu kita x kan curang tau . please lah , lau dah x syng kan kita baik bunuh jea kita *daripada dpat surat cerai dari suami* kita ckap btol . humhum :') sedih lah pulak . sebab kita lau jdi isteri awak kea kita akan setia sampai hujung nyawa *ingat cter filem era dgan yusri lak* eh btol tau kita akan ikut ckap die perintah die walauape pun cara kita akan cuba asalkan x melanggar hukum kay :) . lau awak benarkan sya keje sye keje lau x kasi *nanty kita kerja kan awak* eh x ade lah gurau-2 tkot lah tu kankan . 24 hour kita akan selalu dpan muka awak nty ea hewhew .

SOLAT BERJEMAAH 

tlong pimpin kita untuk solat bersama awak , solat bersama suami baik sebaik-2 nya solat . lepas solat kita nak salam kiss tngan awak :) lau awak cium dahi kta aww~~ eh terlebih lak kita nyh kan . bru lah sweet muit gitu lol :P *kita tahu korang dah ready batang mop kat belakang* gedik kea kita ala jgan lah . kita bgthu jea . 

sebenarnya bnyak lagi smpai sni jea lah *korang mesti ckap "alhamdulillah akhirnya , tamat seksaan bace post budak nyh* hahahah :D bia lah sape soh bce dri awal tdi :P hewhew gurau gurau dont take serius lau serius tnda nya nak amik kita wat isteri die lettuw ambui awak awak *goda kenyit-2 mate* hahah :D tapi insyaallah kita tunggu bie kita sebb kita syng die sesangat . sape amik bie kita alamat nya x leh hidup lame lah *lagak aaron aziz dlam cter kl gengster* . ok lah sape lah x nak bahagia kan dlam berumahtangga semua nak , sape ckap kita bru skola nyh dah menggatal nk post mcam nyh *meyh sni kita kiss skit* jeles lettuw hahaha :D . ok bye assalamualaikum . *peace no war*

No comments:

Post a Comment