Tuesday, 5 June 2012

" ea saya menyesal "

assalamualaikum , kisah nyh harap djadikan tauladan . tiada kaita hidup atau pun yang dah tiada . cerita nyh kita bermimpi dan kita nak share dgan korang . 

laki nyh ade rmai kwan permpuan x kira muda walaupun tua , smua dibuat kawan yang rpat . laki nyh sngat sosial smpai berknlan dgan seorang perempuan nyh yng dpat mengubah seluruh hidupnya sikit demi sedikit . perempuan nyh setia dan mula menyayangi laki nyh dgan hrapan lelaki tu smbut dgan ikhlas tapi laki tu tkut untuk pegang janji . permpuan nyh selalu menjge dan care laki nyh . tpi mse prempuan nyh skit atau ape hnya sekali dua dia ambil endah . prempuan nyh x kesa dgan smua tuh asalkan die syangkan laki tuh . laki nyh ke ngeri lain untuk belajar sungguh jauh . mkin berjauhan lah dia dgan lelaki itu . laki tu pun dkat sne sibuk dgan assigment nd mcam-2 aktiviti dkat sne smpai emial , text , kol nd ape jea dri perempuan nyh laki abaikan . laki nyh dah mula ada kekasih hati yng die mula syngi . sungguh cntik , dan kaya . laki nyh enjoy keadaan semase di kembali pada khidupan dulu . suatau hri tengah berfoya-2 laki nyh terdgar suara perempuan memanggil nme nya syu jea . die trus balik rumah . die tergerak hati nak bukak smua email dri perempuan tuh . huh bru sakit barah hati belum mati lagi , awek laki nyh kol maki hmun laki nyh kate mintak putus sgale nye . die kcewa , lepas 10 minit die dpat kol dri kwan karibnya dulu . berkata permpuan itu sudah meninggal dunia sebab barah hati .  permpuan tuh ade tinggalkan surat ringkas , 


awak ,

mungkin mase awak bace surat nyh sya dah x ade kat dunia nyh lagi , saya sihat cuma skit-2 sikit biase lah tu awak . awak saya syng sngat dekat awak . awak knape x blas email kol n text saya ? ouoh x pea sya thu awak sibuk kan kat sne sya selalu doakan awak berjaye dan bhagia . awak sya nak minta stu permintaan awak jgan tinggalkan sya , saya sygkan awak . say setia smpai sya mati . itu cinta sebenar saya . awk tetaplah syag sya . kasih syang awak tetap dlam hati sya walupun hati sya rosak . assalamualaikum .


syanngmu .


laki nyh x thu ape nak dikata kan hanya mampu " ea awak saya mula rase ape itu menyesal " . korang please hargai sape yang syng kan korang sekarang nyh . jgan mensia-2 kan percintaan dan kesetiaan dorang kay :') . bye .

No comments:

Post a Comment