Sunday, 17 June 2012

happy bornday bby amoy :)

assalamualaikum ! eh terjerit pulak nyh hahah *cover-2 muka . hye tepat kol 12 nnty sye dah 17 tahun yuhooo ! *what kita dah tua lah oh no . heheh ;) . ya allah alhamdulillah engkau memenjagkan umur hamba mu ini :) . tengok muka budak atas nyh haha :D ntah sape ntah x kenal wakawaka :D . gambar nyh akan menjadi kenangan umur kita yng ke 16 thun lea . sory budak x mtang memey mcam tuh :P *x mtang pun comel kan kita ok fine perasan . erm minta korang maaf kan segale kesilapan dan kesalahan kita selama 16 thun nyh :) sebab kita nak mulakan hidup baru di umur 17 thun yuhoo *-_- tua lah sye pinjam tongkat atuk sbelah umah . heheh ;) besok insyaallah permulaan hari yng indah dan dilindungi ALLAH >_< .

AZAM BARU (cewah)

*nak jadi yang terbaik untuk orang yang sape syg kita 
*insyaallah belajar bersungguh-2 demi mse hadapan 
*selalu mengingati ALLAH dan tidak selalu lalai 
*bnyak sebenarnye hahah :D 

acah-2 ade azam baru *menari zapin . hahah :D .kita harap orang yng kita syg :* bgi kita coklet cadbury *yng 20 cen pun jdi lah ea . tapi mugkin kea die akan dtang kat kita balik nd ingat smua moment kita hahah weh-2 part sedih lah *pasang lgu ost ombak rindu . hahah :D ah sudah mengarut dah nyh . ape-2 pun kita x memerlukan ape-2 tok hari lahie 17 thun kita nyh hanya ksih syg korang and doa ksejahteraan kita ok . <3 thanks syg-2 kita nyh muah muah *menyit-2 mate . amboi . sape syg dak nkal nyh mekasih lea bebanyak *mate keatas tngan kat bahu . < just joke ok . i need someone but huh ! *mengeluh mcam orng lepas melabur . hahh :D ape puun thanks sesape yng wish birthday kita ok lots of love muah mekasih . *baling tempoyak kat muka die heheh ;) weyh hbes lah mesti korang dah ready smua bhan nak bling kat kita kan hdoi mne nak myorok nyh *nty blik mcam anak mak jemah kang hbes putih-2 segale :D . hahah :D jgan eah . mlam esok insyaallah jdi ade orng nk belanje mkan aww ~~ jelly x hahah :D better x payah kan *shuffle guna ksut terompah dkat blik . hahah :D ok lah doa kan kita kay muahhaha :D *alamak terkeluar lah gigi palsu nyh . maklumlah dah tua kan hahah :D . bye-2 hope u guys happy to ok . 

#HAPPY BORNDAY TO ME < HAPPY BIRTHDAY TO ME < SELAMAT HARI LAHIR PADA SYA * sudah-2 assalamualikum . peace yow eh tertiga jari lah peace nye ^^V .

No comments:

Post a Comment