Saturday, 2 June 2012

alhamdulillah :')

assalamualaikum , hyeyey :) alhamdulillah c die dah always text kita syukur sesangat kita rindu dkat c die . eh muka atas nyh muka single tapi berpunya . mcam manakah ? o.O tingtong kahkahkah . muka kat gambar to muka orang sakit hadoi nak tegelak pun ade ouoh hahah :D . jgan lah takut kay masih segar nyh :P . comel lagi dri pada x ade hahah :D perasan ouoh kita nyh . besok insyaallah nak melawat anje dekat hospital die kene tahan . sian die kankan . heheh ;) kita rindu sangat dekat c die ouoh . "BIE , SYANG LOVE YOU MUAH" heheh :) die text kate kat kita jom gado hah ! kita bukan tekejut tau . kita nyh x pandai lah nak gado :) btol . lagi-2 dgan tersayang kita . x pasal-2 ape lah beruang nyh . beruang >_< die kasi nme die sendiri . mne dpat kita x thu lah heheh ;) ade lah tu sumber ilham c die tu . c die x thu kita nyh dinasour hahah :D . ha sudah-2 . ape-2 pun kita tetap syng die walaupun kekadang merajuk c die x thu tu . hahah :D . alhamdulillah x sia-2 air mte kita selama nyh mengalir kerana rindukan die . die dah pun teman kita untung mlam nyh . hye-2 kita sekarang nyh tengah mcet dgan c die lah . hehehe ;) . c die soh kita kejut die kul 8.30 insyaallah dinasour kejut beruang kay <3 atotoi omey nyer . die nyh suka lah kene kan kita . siap die nanty jumpa hahah :D . ok lah mau focus text with my awaw ~~ . assalamualaikum . selamat malam cinta 

No comments:

Post a Comment