Thursday, 14 June 2012

nak TUKAR ke x ?

hahah mcam nyh lah kita sekarang nyh :D bengang jea tau x . number sims x leh guna tok kol or teks ~~ err geram jea lah kan . *cmpak sim card dekat jamban . huh susa nak konteks member or sesape jea lah . nak kte trikh kdit luput x pun lame lagi 16.09 hurh amapa mcam mne nyh . *geleng pale mcam india . humhum :') sobsob sedih lah sngat kan heheh ;) bukan ape seumur hidup nyh stiap thun memng kne bli sim card bru kea ape -_- tension btol kita lah . dah lah susa nak buat iklan bgthu number tepon  bru nyh *lagak datuk-2 . kne pekak kan telinga lagih nak dgar kengkwan , fmily nd sesape jea yng thu kita tuka number bru . hdoiyay mahu nye ibu kita nanty cmpak smpai terengganu nanty hahah *x thu knape mesti trengganu :) . huh ! mcam mne nyh ouoh  nk pegi setting kat maxis center memey x lah *mlas thap tertua hahah :D . ala pk-2 kan mlas nak ade tepon dah rse nye . senng skit hukhuk :) tapi nanty susa lak kan orang nak mcet kea kol kita kan humm . arh tengok lah mcam mne nanty . tengok lah bpe hri nyh try smpai bole dlu . lau x dpat konteks tu pepandai le ea :) . dah tuka num or x tu x pasti lah , kejam nye u muk (sims card) ok lah ngantuk lah pulak haahh :D x thu knape kan . *tepuk-2 bantal . ok lah nyh jea lah assalamualaikum . peace no war . ^^v .

No comments:

Post a Comment