Tuesday, 26 June 2012

ok x pea lah O.o

assalamualaikum :') hum hye awak . lama jugak kan x dengar khabar awak . awak pun mungkin dah lupa kan saya atau ape kan . saya x sure , awak tahu saya selalu rindu kan awak even ape pun terjadi . tapi awak mesti bze kan last kat shah alam nyh . humm , saya tak leh cakap ape dah awak pun dah x peduli kan saya ea awak happy and awak lupa kan saya . sedih kot hahah :D x sangka hubungan kita macam nyh hahah :D btw awak pun rmai yang akan jage awak so saya pun better undur sdikit langkah untuk care lebih pasal awak . ape-2 lah x pea lah humm awak jage lah dri awak elok kay . :') sory lau saya ade wat salah dan silap . setiap manusia x lari dripada semua masalah didunia . maafkan saya lau janji saya yang saya x dpat nak tepati untuk awak . sedih sangat :'( awak lupakan saya . awak hati-2 nanty pergi melaka kay . saya doakan awak dpat lah cpai cita-2 awak :) .nyh jea lah kot nak luahkan . mlas nak luahkan hbis-2 nanty ape lak awak ckap kan . so bbye-2 assalamualaikum . :) .

No comments:

Post a Comment