Thursday, 21 June 2012

yang akan ke MELAKA . .

hye awak :) , sehat kea heheh . hope sehat sejahtera lah ea . awak-2 take care tau-2 nanty pergi sambung belajar dekat melaka *cover muka sedih hahah ^^v , happy eah awak sekarang nyh kita senang tengok awak mcam nyh x sedih-2 lagi . jge kesihatan awak ea :) lame x ckap dgan awak kan-2 x jenjalan ngan awak . serius syg kot kat awak heheh ;) *jujur nyh ngee ~`` . tapi dah bpe hri bulan dah nyh kan . awak pun dah nak pegi melaka :( awak x nak jumpe sye pun kan humm awak bze ea x pea sye fham kay . sye nak awak tlong lah jge dri awak tuh kay kita jauh nanty tah dpat jumpe kea x nyh kan kan >_< *sorok muka tkot kne mara . kita doa kan awak sehat sehat sewalafiat nye tau muah muah aceh-2 jgan mara kay . awak jge mkan minum kat sne tau jgan smpai x mkan lak kat sne , jangan boros tau jimat-2 skit , belajar elok-2 x mao main-2 babap kang *buat gye mak minah marah anak . momincett hahah :D knangan kita kan kan yup hahah :D mungkin kea dpat moment mcam tuh lagi ? T_T . jgan lah lupa kan sye ea awak humm , lau nak lupa x pea lah . lau awak sehat nan bejaye nanty kan awak nak ade kete bmw kankan nanty kita geng kay hahh :D . lau kita x ade tuh pham-2 jea lah ea awak hahah :D *senyum-2 kambing kat awak . eh lau lupa kita , nanty kita merajuk dgan awak kita naik atas pkok kita x nak turun tjuh keturunan nanty . amboi ~~ hahaha :) . humm kita selalu usha profile awak , post komen awak >_< rindu snagt nak anta im segan . *tahp siput sedut . :P . awakkk humm sedih kot macam nyh nak jumpe lah tpi ntah lah x thu lah x pea lah sye ok . jgan lah kuat touching ea awak sye *ready lumpur kat tngan . hahah :D lau touching bgi lumpur kang kat muka die heheh ;) *joke jea kay . jgan selalu muram kea ape just share tau jgan lah berdiam-2 dri ea . ok lah penat nyh bye-2 assalamualaikum .

#kita selalu rindu kan awak tau .
#kita doa kan awak berjaya di dunia dan akhirat 
#solat jgan lupa tau .
#jge dri elok-2
#bmw menunggu awak tuh tau :D
#jge gelang yang kita bgi tuh .
#moment momincett please rememmber that .


No comments:

Post a Comment