Tuesday, 19 June 2012

thanks AWW ~~

hye korang >_< . hum smentara tuh kita nak ckap thanks dkat aww~~ kita awak thanks eah wish kita :) lme kita tunggu wish dri awak hahah :D wlaupun mybe mse tuh awak ade bce im kita kankan . hohoh :O , kita miss giler kot kat awak mcam dah x berthap dah *muka soft . heheh ;) x jadi kan humm kita hangout sesame mse birthday kita . awak bze ea x pea-2 kita fham kay :) . dah-2 x mau le susah hti kita ok *letak kat dada awak . heehe ;) awak kita rase mcam nak ape jea tgok-2 kat wall awak post wish tok sye *pipi letak blusher hahah :D lau lah kita dpat lagi jumpe awak kan nak jea kita hug die ketat-2 x nak lepas dah *meybe kita berangan jea kankan hahah :D malu lew kita nyh *tutup muka tapi nmpak idong nak bernafas . heehhe ;)  alhamdulillah ALLAH dah bgi sye lepas kan rindu sye kat awak even sekejap sngat ape pun kita bersyukur sesangat . awak rindu gak eah kat sye *kenyit-2 mate kat awak . heheh ;) awak-2 nak thu x kita terkejut tahap beruk dpat cermin mte tau awak . hahah :D awak replay im guna "syg bie" :') ok fine nangis kot hahah :D *adik ckap "ok fine kakak ak ready nk msok hospital" heheh ;) sumpah awak kita rindu awak panggil kita mcam tuh oh oh no ! haahha :D kita nak peluk awak nak nak *gedik-2 menyampah nyah . hahah :D sory kita x thu spe lah yang tulis gegedik mcam tuh hahah *sorok muka kat almari kahkahkah :D . awak-2 lau awak bce post nyh kankan awak nanty dengarlah lagu dasiad band_ku kan menjagamu . walaweyh :D khas untuk awak dri sye kay *acah-2 mcam dri sndri yng nyayi heheh ;) maafkan saya~~ . kita rindu kot moment dlu kita :') x pea lah awak try the best awak kay before awak pergi melaka :') kita nak sngat jumpe dgab awak sbenarnya , nak tatap muka awak yang omey tu *dah geram dah nyh hahah :D nak main tomoi-2 dgan awak main keja-2 dgan awak *hahah :D tgok lah x mtang jea gye nye hahah :D .awak kita nak ckap nyh lau awak ade orang yg awak syg x pea lah kita trima kay tapi tlong lah awak jgan halang kita untuk jge awak wlaupun ade orang yng terbaik dri kita boleh jge awak mse tuh . awak-2 btol kea time kita bgi link youtube lagu my heart to awak bru lepas dgar ? -_- serius kea . hahah :D naluri kuat lah *sorak-2 depan bby minum susu :D . ape-2 pun rindu kat awak sesangat tau muah *ecehceh acah-2 sweet ;) . lau awak x syg nad rindu kita alamat nye ade yang muka die kne tonyoh dgan apam balik nanty dgan kita hahah :D . nnty ade bmw jgan lupe kat kita lak tau-2 hahah :D lau die mungkir janji die kita nangis nanty *nangis atas pkok rambutan x trun tujuh keturunan :D . ok lah hehe ;) nak nengok picture omey die tuh :D assalamualaikum momincett :) .

No comments:

Post a Comment