Friday, 1 June 2012

my little wind with cat .

assalamualaikum . aww ~~ cute sngat kucing nyh comel right . mcam nak amik jea mate die tu . :D . eh comel sngat ouoh x leh kate ape dah . heheh ;) sejuk jea tgok mate die , tenang jea tengok kucing nyh . oichoi ! kita nyh suka sngat dkat kucing tersngat lah suke tau haahah :D sebab kucing nyh die boleh thu perasaan batin dan zahir kita . walaupun die x berckap tapi air mka die kita boleh bce spe yng dh lme bela kucing tu , mesti thu kan . kita dri ayah kita kecik-2 smpai lah kita nyh nak umur 17 tahun ayah still bela kucing so ayah ajar lah skit-2 pasal kcing nyh oh rupenye btol :) kucing nyh sebenarnya lau kita sedih die pun ikot sedih air mta die bertakung tapi die bkan mnagis ok . walaupun kucing tu liar sekali pun lau kita belai kucing tu mesti lembut jea :) first time kucing yang kita jge dri bby smpai besar mati depan mati time mimi solat maghrib :') comel kita rindu dekat comel :) sedih sngat mcam orang yng kita syng meninggal lah . kita amik pic nyh sebab muka kucing nyh sebijik mcam comel . comel nyh selalu teman kita waktu sedih dlu , kita nangis die gesek bdan die kat kita , kita x ckap sesorang comel lah yang duduk tekun dpan mate kita smpai mte comel x berkedip langsung dengar kita cerita :D . time kita sakit die selalu kita tidur :') kan best lau ade manusia mcam tuh . smpai sekarang kucing yang kita bela perangai die mcam nyh . awesome right :') . ok lah assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment