Thursday, 31 May 2012

blog BLOG and BLOG ?







hye you :) , okay here i want you know it what mean blog to me  . bhaah speaking lah pulak nyh . :D . ok hye korang sehat ? kita alhamdulillah sehat kay . blog nyh kisah separuh dari hidup kita dri bermulanya kita wat blog nyh . kisah saya sedih banyak lah same dengan kisah happy kita . kita kurang lah nak mara-2 heheh ;) ok kita x ckap kita baik >_< tpi lau korang kate kita baik x pea lah alhamdulillah hahah :D . BLOG ADALAH APE YNG AWAK HIDUP ( MENCERITA KAN KISAH HIDUP DLAM BLOG ) , TAPI BUKAN KEHIDUPAN KEPADA BLOG ( BLOG TU BKAN LAH KEHIDUPAN KITA ) maksudnye blog nyh mengisah kan kehidupan kita bkan blog tu yng membuat kan kita hidup . :P ea ek hahah . ini satu cabaran hahah :D tapi kita memang jenis suka tulis atau taip kisah hidup kita tau tau . inyaallah kita x lame lagi akan share blog nyh dgan orang yang kita syg :* wohoo thanks awak sudi share story awak jugak dlam nyh nanty ea . so nme blog nyh pun akan bertukar so wait for this suprise and i will be know him to you ok dear > oh my english ! o.O hahhah ala fham-2 kan jea lah ea :P . kita akan cuba mulai saat nyh kesedihan , kesengsaraan hanya lah sementara :) kemudian orang yng kita syng akan pujuk kita . betapa agung nya kuasa allah x nak lihat hamba nya bersedih . terima kasih :) cuma kita x tahu benda tuh :) cuma kita kena berfikir dan selalu mengingati allah . okay lah assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatu :) .

No comments:

Post a Comment