Tuesday, 29 May 2012

17 years OLD of ME !

assalamualaikum ;) . ok mimi akan always happy kay walaupun orang yang kita syng bru jea x ade dan orang yng kita harapkan selalu sibuk buat mse nyh . ;) x pea lah kita akan jadi kuat unttuk smua nyh . hye-2 korang birthday kita nak dekat lah lagi 18 hari wohooo . bangbang kita dah dpat thu sape yng nak kene kan kit amse tuh hahah :D winkwink ><' . x pea lah hehe lau leh kan kita nak sambut dgan penuh rase ceria and happy mse tuh . tuo : mama marlia kita nak mama happy ok :) miss u mama . thanks friends sape yng dah wat plan-2 tu nak kene kan kita bahhah :D kita do0k umah jea lah x nak kluar heheh ;) . and rkan blog yang bg skongan untuk kita thanks so damn much korang dah buat kita happy walaupun kita tetap akan sedih :) . hope 18 june nyh hari lahir kita yang AWESOME bak kata kwan-2 kita hahah :D . kita hrap orang yng kita syng tu wat memori indah bhahah ape lah kita mengharap . x pea-2 lau korang x celebrate pun kita wat kek sendiri kat umah wawahh :D huhuh . nty kita bg sorang secubit . betek ! kesian korang kakaka > maaf hanya joke . x sabar nyh :) . 

18 june 1995 - 18 june 2012
happy born day to me :)  at 17 years old .

No comments:

Post a Comment