Sunday, 27 May 2012

jangan wat lagi tau ;) .

hye :) . nyh kita kesian tgok adik junior kita nyh . x lepas x lekang asik minta maaf . akak dah lme maafkan adik lah ape lah akak just strees jea hri tu tu akak x blas im adik , tweet adik . first of all , akak x pernah pun x maaf kan adik hritu akak mudy skit lah bkan ape tersentuh adik ckap mcam tu . akak syng adik mcam adik kandung akak sendiri kay . ape-2 pun x pyah risau lah akak sihat jea nyh ;') . adik kte walaupun akak marah adik alwas x lepas dri follow every post dlam blog akak ea . thanks dear :) . jgan sebab someone adik babit kan akak sekali bdak-2 skolah skali . akak x suka kay syng dorang x slah pun , but up to u ape adik nak buat akak x hlang just akak x suka adik lyan dorang mcam tu side junior adik or senior adik . please mtang skit kay . x mau lah mcam nyh . kita duduk belajar sebumbung tau so dont make me shy . senior kne nasihat kan junior dia that right ? so ikut lah ckap akak nyh . fkir elok-2 sbelum buat ape . kay lah adik . assalamualaikum . <3

No comments:

Post a Comment