Tuesday, 29 May 2012

favourite COLOUR !

helo :) paling bnyak-2 warne lah kan atas nyh korang mesti thu kita minat warne ape right ? haa ><' . kita tersangat lah suka dengan warne tu tau :P . x leh nak ckap ape dah memang tu warne yang mimi suka dri kecik lagi :* . fmily smua dah thu lagi-2 fmilt belah ibu . lau dorang ade peg mne2 jea kan lau warne tu ok that mine ! hahah :D x payah ckap orang x akan amik punya heheh :) . lau tengok bju-2 kita kan meastybnyak warne tu 80% warne tu . hahah :D brang skolah pun sme nyh lgi lah 98% warne yang kita minat tuh . wohoo . bnyak kan tuh bru nme nyer peminat setia ><' . lau sesape x minat warnetu than die ckap dgan kita memng kita akan trik mka dgan die hahh :D . lau x suka just SHUT UP DEAR jgan bgy kita mrah ea syang . warna nyh bg kita menrik sngat :P lembut , tenang dam selesa untuk kita . hye tempat tidur kita pun penuh dgan biru tau-2 . insyaallah my next-3 blog I WILL BE SHOW YOU MY FAVOURITE THING IN MY FAVOURITE COLOUR OK . tunggu jea kay check it out selalu-2 lah ikut blog kita yng x cantik nyh ><' .

warne BIRU lah syang ><' .

No comments:

Post a Comment