Sunday, 27 May 2012

akan jauh .....

hye ;) , hahah :D sunyi betul lah skarang nyh . kita perlukan seseorang . tpi mne ade yang nak teman kan . heeh :) sebenarnya kita rindukan mereka-2 yang kita syng tpi dah mula ade life bru , yng akan jauh dri kita pun ade naty . hum terima jea lah kay . lau dia pergi study nty kita sorang dekat sni . :') sedih , must lah . tpi demi pelajaran dia untuk berjaye kita x akan mungkin hlang . msuk bulan 7 x lame jea lgi . skarang jea dah 27 may . cepatnye mse berlalu . dia kat sne bkan sehari dua . tpi sethun tiga dekat sne . lau balik sni pun maybe bze :'( kita akan fham . tpi bila die dkat sne ade someone yng die syng ? kita . ><' hum die ingat kea dkat snie nanty ? kita skit die thu kea nty , die jauh , jauh sngat . awak kita x thu kenape kita terlalu syng dekat awak . nty mesti kita rindu nk borak dgan die , bergurau dgan dia , msakkan untuk die , manje dgan dia . ya allah dugaan ape kah lgi yng perlu hambamu jlani . kita akan try sebaik mungkin jge hbungan nyh wlaupun x dianggap serius dri lisan tpi dlam hti kita anggap hbungan nyh ..... :'( sedih die x nk bg ape-2 sebarang reaction . mungkin kita terlalu perlukan seseorang buat sekarang nyh . kita thu awak x nak lukakan hti kita kan . ea sye pun tpi sye akan cuba jge awak , hti awak , ksihatan die sebaik ungkin . rindu nye . skarang smua hilang , sebab ape ? ade someone buat mcam-2 bgi hdup kita merana . buat lah smpai kita mati terus kenpe perlu seksa perlahan mcam nyh . senang htikan lau kita x ade trus ? :'( .

No comments:

Post a Comment