Saturday, 26 May 2012

SEDIH vs GEMBIRA .

hye ? ><' hum knape nyh selalu sedih tpi kita x nafikan ade mase kta akan happy jugak . rmai tnye ' knape kebanyakkan post dekat blog sedih ? hidup awak kenape , ade masalah ? ' yup smua orang akan ade masalah cuma berlainan . ade jugak yang smpai kol and im kita risau nd ade yng smpai menagis bce blog kita . hum :) dear friend thanks a lott bru kita thu korang smua ambik berat pasal kita :) sebenarnya kita sunyi sngat x ade sape teman . dekat umah slalu terperap kat bilik hahah :D fmily ade always ade sebenarnya . dorang memang ade support kita . kwan-2 , smua lah tpi kita perlukan seseorang yng btol-2 yng leh fham kan kita . kita sekarang nyh suka sendirian :) . serius ok kita sebenarnya perlukan seseorang :') tpi x ape lah thanks sape sudi yang mara kita , tengkin kita , hina kita . korang thu walaupun korang ckap mcam tu dekat kita , kita tetap syng kan korang , memaafkan korang . kita x kesah ok ;) kita x thu knape kita mcam nyh . rmai yng ckap ' kenape baik sngat ? dia buat ko mcam-2 . ' ala x kesah lah asal kan korang puas hti . buat lah ape-2 kita x pernah marah . sape yang kenal kita btol-2 memahami kita dia thu mcam mne perangai kita . sebab dri kecik ibu , nenek nd smua fmily kita dah ajar kita berbuat baik dekat orang . :) x pea lah . kita sebenar nye pemalu lah x pandai nk tegur orang dulu . tpi if orang tu dah tego kita auto lah kita lyan dia :) hum . tah lah ALLAH jea yang dpat fham perasaan kita nyh . :') . 


No comments:

Post a Comment