Thursday, 31 May 2012

MUHAMMAD RAFIE' BIN JAMALUDIN

assalamualaikum , eheh :) wohoo . first , kita rindu die . second , kita syang die . humhum :') x betul dah kita nyh . ouoh kita bru thu die bze skit lah . halamak die sebut pasal pegi melaka tu lorh sedih nyh sobsob hahah :D ntah lah eh-2 kak fia tu ntah lah x thu die kenape sedih le sesangt bce blog kita hbes semua die bce . tgok-2 mte kak fia dah sembap . kak fia kak fia ambil feel betul bce blog kita nyh hahah :D . die risau sngat dkat keadaan kita nyh . kita oke jea lah , sihat sejahtera tau >_< . eh cerita pulak pasal kak fia nyh hadoi maaf-2 kan sye kita nak citer pasal tittle post kita nyh MUHAMMAD RAFIE' BIN JAMALUDIN nyh , ntah x thu sesat mane wakawaka awak maafkan sye joke jea . die tersesat dlam hati kita lah heheh ;) nyh orang banyak lengster wo ( gengster ) tkut lah sma ini orang wahhahah :) . awak-2 kita syang lah kat awak . mlam tdi kita borak kan last kol awak ckap I LOVEE senyap pastu YOU acah-2 pulak :( sad-2 . ceh x ade lah huahaha :D eh die syng kita tau dunie ke2 kate die . heheh :) asalkan awak oun syang kita . humm kita x nak lah kehilangan awak serius kita ckap .awak-2 jap eah . bce tau bwah nyh :)

  • berfikiran abstrak.
  • sukakan benda yang realiti
  • bijak dan pintar
  • perwatakan mudah berubah
  • mudah menawan orang lain
  • agak pendiam
  • pemalu dan rendah diri
  • jujur dan setia kepada segalanya
  • keras hati untuk mencapai matlamat
  • tidak suka dikongkong
  • mudah memberontak apabila dikongkong
  • suka kegiatan lasak
  • emosi mudah terluka dan sangat sensitif
  • mudah mempamerkan marah nya
  • tak suka benda yang remeh temeh
  • suka berkawan tapi kurang mempamerkannya
  • sangat berani dan suka memberontak
  • bercita cita tinggi , suka berangan angan , ada harapan merealisasikan impian nya
  • pemerhatian yang tajam
  • suka hiburan dan sukan
  • suka benda yang bersifat seni 
  • sangat romentik
  • amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros
  • belajar untuk mempamerkan emosi
betul kea awak ? heheh nyh bukan kita saje-2 buat eh nyh kita amik dari artikle rahsia sebalik bulan kelahiran untuk februari :) . ok lah awak i love you miss you .

No comments:

Post a Comment