Sunday, 27 May 2012

someone want me to die :'( !

assalamualaikum :) . hum kay serius kita terkejut sangat tersangat tekejut :'( . ade orang nak kita mati kea ? kita nyh menyusahkan korang kea ? ya allah ! kita sedih sangat . kita tengah x sihat tengah tidur dpat kol .

dont know : wei ko mimi kan ?
me : ea assalamualaikum , sape nyh ?
dont know : x payah tahu ak sape , ko tidur kan sekarang ?
me : haah tengah x sihat , knape ?
dont know : ko tidur lah sampai lebam weyh . ( mati )
me : ...... ( nangis )
dont know : sial !

                    * kita matikan kol .

:'( sape awak ? guna public fon . humm , ade num kita x kenal mecet kita soh angkat kol dye kate .

weyh ko knal ************** kan nty ade orng nk ckap dgan ko sal die . bye .

ok kita sebelum tidur tadi hbes delete mcet-2 dlam hp only mcet c die mlam tdi kita x delete . lau x leh tnye spe . kol tu guls :) humm , serius kita nyh x pandai nak mara orng . kita rase mcam mara ibu kita lah kengkawan kita lah . kita menangis jea lah yang kita tahu . :( pelik lah knape dengki sangat dengan kita nyh ? kita wat slah ape dkat awk ? kita leh settle kan baik-2 kan ><' . tlong lah kita penat tau sangat x sihat . eyebeg kita nyh pun dah lain mcam . tiap mlam nk ngis eh ape nyh . kta nak happy jea lah . hum x pea lah kita mlas nak lyan . to my bie now sorry kita terpakse angkat no yang x knal sebab tkot member kea sesape urgent that time . :') . kita syng korang _ korang x syng kita pun . ok skarang mcam ade someone buat kwan-2 kita jauh dri kita angara sape nyh ? nsib baik kwan kita x mkan hsutan die tuh . ish ><' . x fham lah kay lah nak rehat syng korang .


No comments:

Post a Comment