Wednesday, 4 July 2012

wohoo :') game ?

assalamualaikum , hye awak hee ^^ awak sihat ? awak baik-2 jea kan :') . rindu lorh kat awak hahah :D nak konteks pun sya x ade kredit lagi stu sya segan humm ntah lah x thu knape sye rase sya ade buat salah kat awak . awak buat ape jea skrang ea ? awak mesti tengah happy kankan haa bgus-2 senang skit hati sya :D . awak-2 jgan pernah lupakan saya tau :) syg awak x pernah pudar . saya tengah bosan nyh x thu wat ape tu update blog ngee ~~ hahah :D . awak simpan lagi x gelang tuh :/ ? heheh ;) awak erkk x ade ape lah hahah :D . moga-2 awak sihat-2 selalu kay jge dri tu elok-2 :) jge lah solat awak  kay sebab solat tu mengawal emosi semasa kita kay awak hahah :D . awak comel sye geram hahah :D . awak jgan lah risau sal sye kat sni tautau sye ok jea sihat walafiat :') . huhoo . cer bace bawah nyh :') .



gf : Kita main satu game nak tak ?

bf : Game apa ?


gf : Macam ni , esok awak tak payah contact saya . Maksudnya tak payah text call or apa apa yang berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dekat awak okay ? Kita tengok sapa menang .

bf : Okay !

*Esoknya , si bf terpaksa lah tahan rindu dekat gf . Mengenangkan yang ni satu permintaan , si bf cuba kuatkan hati . Keesokkan harinya , si bf call si gf . Tapi tak dijawab . So si bf pegi dekat rumah gf dia . Di luar rumah ,ramai orang . Dia mula rasa pelik then terus masok ke rumah . Sekujur tubuh terbaring kaku di tangga rumah . Dan tubuh tuu adalah jasad si gf yang dah meninggal dunia . Mak si gf pun bagi surat dekat bF .

♥ Surat yng bertulis :
bie , semalam awak dapat hidup sehari tanpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dapat
hidup bahagia tanpa saya . Love you .

humm sebak kan awak ? hahah :D nak x main game nyh hahah :D ops jgan marah kay muahh syag awak hee rindu kat awak assalamualaikum . :)

Saturday, 30 June 2012

wait-2 ! ~~ hahah :D

hye bro eceh hahah :D kita soh awak wait untuk nyh sebena nye . jangan mara kay thanks sebab wait . awak  kate dah kuar tanduk oh tidak 3:) so sye pun macam ape dah nyh taip tok awak hahah :D hadoi . senyum awak chill-2 *kembang kuncup hidung sye dah nyh hahah :D jgan tension tau awak . love you ehh >_< awak abaikan jea kay eh awak kita kan sebenanye nak ckap yng sye rindu dekat awak tahu . hee awak x lme lagi kita nak pindah dah dekat SAUJANA PUTRA tau tadi dah gi kemas rumah :D happy sngat . but kita x thu lah bila nak jumpe :) x thu bulan bpe nk pindah nyh just isi brang jea . awak pun nak g belajar kankan . wuhoo awak nnty belajar betol-2 tau lau x sye sekeh awak tau hahah :D remember tau bmw waiting toh . :) awak ... rindu nyer lah hahah :D sesangt *telan gula 5 kg . hadoi heheh ;) awak mkin hensome and comel mcam nak cubit pipi awak tu tau . awak jgan senyum leh x hpes gugur jantung sye hahah :D *joke jea kay . sye just nak bgthu sye nak pindah x lme lagi . dan pelajaran sye pun mkin meningkat sebb kan awak bg smangat dekat sye thanks sye jdi pelajar terpilik skor A+ subjek ERT n perdagangan . awak tahu sye hppy dn awak pun mesty happy kan . nnty dah jdi fotography tu amik gambar sye bebanyak tau , :) ok lah awak kita rindukan awak . assalamualaikum . jgan lupakan kita ea .

Tuesday, 26 June 2012

ok x pea lah O.o

assalamualaikum :') hum hye awak . lama jugak kan x dengar khabar awak . awak pun mungkin dah lupa kan saya atau ape kan . saya x sure , awak tahu saya selalu rindu kan awak even ape pun terjadi . tapi awak mesti bze kan last kat shah alam nyh . humm , saya tak leh cakap ape dah awak pun dah x peduli kan saya ea awak happy and awak lupa kan saya . sedih kot hahah :D x sangka hubungan kita macam nyh hahah :D btw awak pun rmai yang akan jage awak so saya pun better undur sdikit langkah untuk care lebih pasal awak . ape-2 lah x pea lah humm awak jage lah dri awak elok kay . :') sory lau saya ade wat salah dan silap . setiap manusia x lari dripada semua masalah didunia . maafkan saya lau janji saya yang saya x dpat nak tepati untuk awak . sedih sangat :'( awak lupakan saya . awak hati-2 nanty pergi melaka kay . saya doakan awak dpat lah cpai cita-2 awak :) .nyh jea lah kot nak luahkan . mlas nak luahkan hbis-2 nanty ape lak awak ckap kan . so bbye-2 assalamualaikum . :) .

Thursday, 21 June 2012

yang akan ke MELAKA . .

hye awak :) , sehat kea heheh . hope sehat sejahtera lah ea . awak-2 take care tau-2 nanty pergi sambung belajar dekat melaka *cover muka sedih hahah ^^v , happy eah awak sekarang nyh kita senang tengok awak mcam nyh x sedih-2 lagi . jge kesihatan awak ea :) lame x ckap dgan awak kan-2 x jenjalan ngan awak . serius syg kot kat awak heheh ;) *jujur nyh ngee ~`` . tapi dah bpe hri bulan dah nyh kan . awak pun dah nak pegi melaka :( awak x nak jumpe sye pun kan humm awak bze ea x pea sye fham kay . sye nak awak tlong lah jge dri awak tuh kay kita jauh nanty tah dpat jumpe kea x nyh kan kan >_< *sorok muka tkot kne mara . kita doa kan awak sehat sehat sewalafiat nye tau muah muah aceh-2 jgan mara kay . awak jge mkan minum kat sne tau jgan smpai x mkan lak kat sne , jangan boros tau jimat-2 skit , belajar elok-2 x mao main-2 babap kang *buat gye mak minah marah anak . momincett hahah :D knangan kita kan kan yup hahah :D mungkin kea dpat moment mcam tuh lagi ? T_T . jgan lah lupa kan sye ea awak humm , lau nak lupa x pea lah . lau awak sehat nan bejaye nanty kan awak nak ade kete bmw kankan nanty kita geng kay hahh :D . lau kita x ade tuh pham-2 jea lah ea awak hahah :D *senyum-2 kambing kat awak . eh lau lupa kita , nanty kita merajuk dgan awak kita naik atas pkok kita x nak turun tjuh keturunan nanty . amboi ~~ hahaha :) . humm kita selalu usha profile awak , post komen awak >_< rindu snagt nak anta im segan . *tahp siput sedut . :P . awakkk humm sedih kot macam nyh nak jumpe lah tpi ntah lah x thu lah x pea lah sye ok . jgan lah kuat touching ea awak sye *ready lumpur kat tngan . hahah :D lau touching bgi lumpur kang kat muka die heheh ;) *joke jea kay . jgan selalu muram kea ape just share tau jgan lah berdiam-2 dri ea . ok lah penat nyh bye-2 assalamualaikum .

#kita selalu rindu kan awak tau .
#kita doa kan awak berjaya di dunia dan akhirat 
#solat jgan lupa tau .
#jge dri elok-2
#bmw menunggu awak tuh tau :D
#jge gelang yang kita bgi tuh .
#moment momincett please rememmber that .


Tuesday, 19 June 2012

thanks AWW ~~

hye korang >_< . hum smentara tuh kita nak ckap thanks dkat aww~~ kita awak thanks eah wish kita :) lme kita tunggu wish dri awak hahah :D wlaupun mybe mse tuh awak ade bce im kita kankan . hohoh :O , kita miss giler kot kat awak mcam dah x berthap dah *muka soft . heheh ;) x jadi kan humm kita hangout sesame mse birthday kita . awak bze ea x pea-2 kita fham kay :) . dah-2 x mau le susah hti kita ok *letak kat dada awak . heehe ;) awak kita rase mcam nak ape jea tgok-2 kat wall awak post wish tok sye *pipi letak blusher hahah :D lau lah kita dpat lagi jumpe awak kan nak jea kita hug die ketat-2 x nak lepas dah *meybe kita berangan jea kankan hahah :D malu lew kita nyh *tutup muka tapi nmpak idong nak bernafas . heehhe ;)  alhamdulillah ALLAH dah bgi sye lepas kan rindu sye kat awak even sekejap sngat ape pun kita bersyukur sesangat . awak rindu gak eah kat sye *kenyit-2 mate kat awak . heheh ;) awak-2 nak thu x kita terkejut tahap beruk dpat cermin mte tau awak . hahah :D awak replay im guna "syg bie" :') ok fine nangis kot hahah :D *adik ckap "ok fine kakak ak ready nk msok hospital" heheh ;) sumpah awak kita rindu awak panggil kita mcam tuh oh oh no ! haahha :D kita nak peluk awak nak nak *gedik-2 menyampah nyah . hahah :D sory kita x thu spe lah yang tulis gegedik mcam tuh hahah *sorok muka kat almari kahkahkah :D . awak-2 lau awak bce post nyh kankan awak nanty dengarlah lagu dasiad band_ku kan menjagamu . walaweyh :D khas untuk awak dri sye kay *acah-2 mcam dri sndri yng nyayi heheh ;) maafkan saya~~ . kita rindu kot moment dlu kita :') x pea lah awak try the best awak kay before awak pergi melaka :') kita nak sngat jumpe dgab awak sbenarnya , nak tatap muka awak yang omey tu *dah geram dah nyh hahah :D nak main tomoi-2 dgan awak main keja-2 dgan awak *hahah :D tgok lah x mtang jea gye nye hahah :D .awak kita nak ckap nyh lau awak ade orang yg awak syg x pea lah kita trima kay tapi tlong lah awak jgan halang kita untuk jge awak wlaupun ade orang yng terbaik dri kita boleh jge awak mse tuh . awak-2 btol kea time kita bgi link youtube lagu my heart to awak bru lepas dgar ? -_- serius kea . hahah :D naluri kuat lah *sorak-2 depan bby minum susu :D . ape-2 pun rindu kat awak sesangat tau muah *ecehceh acah-2 sweet ;) . lau awak x syg nad rindu kita alamat nye ade yang muka die kne tonyoh dgan apam balik nanty dgan kita hahah :D . nnty ade bmw jgan lupe kat kita lak tau-2 hahah :D lau die mungkir janji die kita nangis nanty *nangis atas pkok rambutan x trun tujuh keturunan :D . ok lah hehe ;) nak nengok picture omey die tuh :D assalamualaikum momincett :) .

Sunday, 17 June 2012

happy bornday bby amoy :)

assalamualaikum ! eh terjerit pulak nyh hahah *cover-2 muka . hye tepat kol 12 nnty sye dah 17 tahun yuhooo ! *what kita dah tua lah oh no . heheh ;) . ya allah alhamdulillah engkau memenjagkan umur hamba mu ini :) . tengok muka budak atas nyh haha :D ntah sape ntah x kenal wakawaka :D . gambar nyh akan menjadi kenangan umur kita yng ke 16 thun lea . sory budak x mtang memey mcam tuh :P *x mtang pun comel kan kita ok fine perasan . erm minta korang maaf kan segale kesilapan dan kesalahan kita selama 16 thun nyh :) sebab kita nak mulakan hidup baru di umur 17 thun yuhoo *-_- tua lah sye pinjam tongkat atuk sbelah umah . heheh ;) besok insyaallah permulaan hari yng indah dan dilindungi ALLAH >_< .

AZAM BARU (cewah)

*nak jadi yang terbaik untuk orang yang sape syg kita 
*insyaallah belajar bersungguh-2 demi mse hadapan 
*selalu mengingati ALLAH dan tidak selalu lalai 
*bnyak sebenarnye hahah :D 

acah-2 ade azam baru *menari zapin . hahah :D .kita harap orang yng kita syg :* bgi kita coklet cadbury *yng 20 cen pun jdi lah ea . tapi mugkin kea die akan dtang kat kita balik nd ingat smua moment kita hahah weh-2 part sedih lah *pasang lgu ost ombak rindu . hahah :D ah sudah mengarut dah nyh . ape-2 pun kita x memerlukan ape-2 tok hari lahie 17 thun kita nyh hanya ksih syg korang and doa ksejahteraan kita ok . <3 thanks syg-2 kita nyh muah muah *menyit-2 mate . amboi . sape syg dak nkal nyh mekasih lea bebanyak *mate keatas tngan kat bahu . < just joke ok . i need someone but huh ! *mengeluh mcam orng lepas melabur . hahh :D ape puun thanks sesape yng wish birthday kita ok lots of love muah mekasih . *baling tempoyak kat muka die heheh ;) weyh hbes lah mesti korang dah ready smua bhan nak bling kat kita kan hdoi mne nak myorok nyh *nty blik mcam anak mak jemah kang hbes putih-2 segale :D . hahah :D jgan eah . mlam esok insyaallah jdi ade orng nk belanje mkan aww ~~ jelly x hahah :D better x payah kan *shuffle guna ksut terompah dkat blik . hahah :D ok lah doa kan kita kay muahhaha :D *alamak terkeluar lah gigi palsu nyh . maklumlah dah tua kan hahah :D . bye-2 hope u guys happy to ok . 

#HAPPY BORNDAY TO ME < HAPPY BIRTHDAY TO ME < SELAMAT HARI LAHIR PADA SYA * sudah-2 assalamualikum . peace yow eh tertiga jari lah peace nye ^^V .

Thursday, 14 June 2012

nak TUKAR ke x ?

hahah mcam nyh lah kita sekarang nyh :D bengang jea tau x . number sims x leh guna tok kol or teks ~~ err geram jea lah kan . *cmpak sim card dekat jamban . huh susa nak konteks member or sesape jea lah . nak kte trikh kdit luput x pun lame lagi 16.09 hurh amapa mcam mne nyh . *geleng pale mcam india . humhum :') sobsob sedih lah sngat kan heheh ;) bukan ape seumur hidup nyh stiap thun memng kne bli sim card bru kea ape -_- tension btol kita lah . dah lah susa nak buat iklan bgthu number tepon  bru nyh *lagak datuk-2 . kne pekak kan telinga lagih nak dgar kengkwan , fmily nd sesape jea yng thu kita tuka number bru . hdoiyay mahu nye ibu kita nanty cmpak smpai terengganu nanty hahah *x thu knape mesti trengganu :) . huh ! mcam mne nyh ouoh  nk pegi setting kat maxis center memey x lah *mlas thap tertua hahah :D . ala pk-2 kan mlas nak ade tepon dah rse nye . senng skit hukhuk :) tapi nanty susa lak kan orang nak mcet kea kol kita kan humm . arh tengok lah mcam mne nanty . tengok lah bpe hri nyh try smpai bole dlu . lau x dpat konteks tu pepandai le ea :) . dah tuka num or x tu x pasti lah , kejam nye u muk (sims card) ok lah ngantuk lah pulak haahh :D x thu knape kan . *tepuk-2 bantal . ok lah nyh jea lah assalamualaikum . peace no war . ^^v .