Saturday, 30 June 2012

wait-2 ! ~~ hahah :D

hye bro eceh hahah :D kita soh awak wait untuk nyh sebena nye . jangan mara kay thanks sebab wait . awak  kate dah kuar tanduk oh tidak 3:) so sye pun macam ape dah nyh taip tok awak hahah :D hadoi . senyum awak chill-2 *kembang kuncup hidung sye dah nyh hahah :D jgan tension tau awak . love you ehh >_< awak abaikan jea kay eh awak kita kan sebenanye nak ckap yng sye rindu dekat awak tahu . hee awak x lme lagi kita nak pindah dah dekat SAUJANA PUTRA tau tadi dah gi kemas rumah :D happy sngat . but kita x thu lah bila nak jumpe :) x thu bulan bpe nk pindah nyh just isi brang jea . awak pun nak g belajar kankan . wuhoo awak nnty belajar betol-2 tau lau x sye sekeh awak tau hahah :D remember tau bmw waiting toh . :) awak ... rindu nyer lah hahah :D sesangt *telan gula 5 kg . hadoi heheh ;) awak mkin hensome and comel mcam nak cubit pipi awak tu tau . awak jgan senyum leh x hpes gugur jantung sye hahah :D *joke jea kay . sye just nak bgthu sye nak pindah x lme lagi . dan pelajaran sye pun mkin meningkat sebb kan awak bg smangat dekat sye thanks sye jdi pelajar terpilik skor A+ subjek ERT n perdagangan . awak tahu sye hppy dn awak pun mesty happy kan . nnty dah jdi fotography tu amik gambar sye bebanyak tau , :) ok lah awak kita rindukan awak . assalamualaikum . jgan lupakan kita ea .

No comments:

Post a Comment