Thursday, 14 June 2012

eh mimi update BLOG lah hahah :D

hey :D lame kot x update blog nyh kankan *buat muka x bersalah :D . ala ramai yng tnye npe lau bukak jea x boleh hahah :D pdan muka aceh x ade lah ade prob skit lah korang jgan mara kay . kita pun nak kte bze x jugak lah *dok tengok keje skola berlonggok sbelah lappy . btw kan , kita happy jea sedih kita nak buang jauh-2 bak kate arwah atuk kita kesedihan tuh lagi wat kita sakit wahh ! that right guys . so kita nyh nk cter kan kita sekrang nyh mcm mne lah kan *elok-2 tempat duduk . kita dlu frust lah gak tengok keadaan kita nyh but kita try untuk fkir mtang kay .



PLAN SEMUA X JADI , APAKAH ?

sakit hati btol lah *buat muka seberk . heheh ;) ntah lah ape kita plan smua x jdi mybe ade hikmah disebalik smua nyh kan :) wengweng ~~ apo nak dikato *ala lagk orang klate . alamat nye sabtu ahad nyh x kuar lah kankan dok umah tengok cter barbie . :P hahah . bosan kot pastu kan meyh lah dekat skit isnn nyh bornday kita lah uhuk *bisik-2 tapi tulis smua leh bce kan lol . kita rindu sngat uh yng slame nyh kita tulis sal "C DIE" tuh . tpi humm entah lah :') rase nak menyorok tau dlam peti ais *amboi kemain tau . awak-2 kita rindu kat awak tau :P hahah . *angkat-2 kening lagak ziana zain .

MULA DAH SAKIT-2 NYH , BEEERR 

pening pale mcam nak tecbut keple dah rase nyh *dok teliti tengkuk kat cermin hahah :D risau gak balik kwat jea kan naik mto hah dah start lah gimit sinetron die hahah :D pening x terkata lah nk dikata kan *buat muka blur kejap . nasib baik x masuk longkang cik minah smbal belacan tau . takot jea selamat lah smpai rumah hahah :D x pea kita ok *lambai tanggan gaya model .


KAWAT KAKI POLIS PERINGKAT DAERAH 

korang mesti ckap "amboi kemain tajuk budak nyh" . hahah :D suka hti kita lah kan . wuhuu dpat lah derr *menari balled . tpi mula-2 ingat nak trik dri tapi x jadi lah . last year kot heheh ;) dah 3 week exam 2 week cuti skola bila bukak skola dtag kwat haha mula lah budak-2 kadet kcau-2 kita *baling dekat lombong thu lah korang . kemain tau mengusik kita btw thnks dpat gak kita happy-2 wat mse nyh :) . syg korang smua .

SAYANG_2 KITA X MAU LAH HILANG 

kita nk orang yng kita syng mcam dulu :') *nagis mcam izzah ombak rindu . perh miss x terkata lah tapi hum x leh buat ape dah lah kan . korang mcam x syg kan kita *padahal sungai syg kan kita tau . ok fine merpek . kita selalu ingat moment kita dulu tau awak haha :D part sedih dah melandanyh dah *amik sekotak tisu buat standby . sweet nye kita dulu kan tapi sebab kan mulut orang perasaan kita smua hilang kan awak atoiyay *tepuk dahi . kita miss lah dkat awak *tah bpe kali ulang dah ckap benda yang sme kahkah :D . awk x payh risau kay kita x akan lupakan awak :D kuangkung . 

nyh jea la kita x larat lah nak type bebanyak nak thu keadaan kita pepandai lah cri kita . hahah :D btw kita dh lame x topup nak tahu kenape ? kita nk kumpul duit lah hahah :D tu pun nak tanye . *terkentut-2 gelak . dah-2 bye korang *dok cicah yogurt dgan belacan . hahah :D ade mse terluang dan dripade kita terlolong kea nty kita update lah hahah :D kaykay assalamualaikum . 


No comments:

Post a Comment