Sunday, 3 June 2012

momincett :)

hye swetty , hendsomy :P . alhamdulillah kita best sngat hari nyh :') terima kasih awak . kteorang hari nyh pergi melawat anje :) dekat hbtar , yang pergi azrul , din , die and kita . berempat :) naik bas . ape pun awesome , die swett sangat lah . >_< . dah smpai hopital ingat kea leh terus naik >_< kene ade pas lah pulak . eh-2 ic c die omey tau tembam muka die comey sangat lau time tu mke die mcam dlam ic tu dah lme kita cubit-2 pipi c die :) . kita naik atas dlu anje ambik kita dkat bwah anje-2 nakal btol budak nyh but jumpe jea anje kita terus peluk die , kita nak nagis tpi kita than sebab nanty anje nangis sekali , hum kesian tgok anje :'( btw sebenarnye berat hti nk tinggalkan anje sesorang dkat hoptal . nak jea jge anje tapi mse tu lah bdan kita nyh buat hal pulak . bape kali kuar masuk wad tu . skit-2 bdan menggigil . hum naseb baik bwak gula-2 cover lah skit x sehat tu . oh ok die dpat cam muka kita pucat . ea kea heheh :) sory awak buat awak risau . c die nyh suka usik orang smua :D duduk dgan c die x hbes-2 ketawa jea . ade kea die kate kita nyh NAJWA LATIF and YUNA :) die nyanyi lagu mereka :D ok . hahah :D awak kita syang sngat dekat awak lorh . :) <3 love die muahah . die pimpin tangan kita oh ! x sngke pula kita , oh tinggal kesan perfume die kat tngan kita tau . awak syg kn kita syukur alhamdulillah kita x  lah ss kan . hum awak buat kikita happy semula :) thanks a lott bie :') mungkin awak penyeri hidup kita . awak hrapan sya utuk happy , mengadu , berkasih syng < yeahmeyh . :) kita akan jge awak ok even kita nazak sekali pun . awak penting bg kita . awak kita jelus lorh dkat hosptal tadi :P :

# awak amin kan makcik tu ckap awak jdi suami anje :')
# awak sngat care dkat anje .
# awak bisik dgan anje kita x thu pasal ape :')
# awak tenung mate anje sayu jea .

ape-2 pun kita akan tetap tunggu awak :') , saya akan jge awak , kita akan bisik kat awak sekarang yang kita tengah rindukan awak , syang kan awak . suatu hri nanty sye akan tenung mte awak jugak . dah lah x mau lah fell sngat kay kita ok hukhuk ;) yang kita thu awak anggap kita special wat awak , kita awak syang :) . awak panggil and ckap kat kita " lalink " , " syang kita nyh " , "sayang " , "isteri kene ikut ckap suami tau " . kita happy sngat :) . kita selalu doa kan hubungan kita kekal terikat . amin ^_^ . gambr atas nyh sebelum nak balik :) . erm x cntik kan kita , kita biase-2 jea :) . dpt jugak snap pic dgan c die :) . kita syang awak muhammad rafie' bin jamaludin .

No comments:

Post a Comment