Friday, 1 June 2012

same cerite LAGENDA BUDAK SETAN ?

hye :) , sehat my viewer ?   pic atas nyh hahah :D member kita kate kisah kita dengan c die same :) ea kea . yup c die akan lanjut kan pelajaran dekat melaka bidang photografi bulan 7 nyh :') . c die nyh dlu jea nkal sekarang dah baik hahah :D sme mcam cter lagenda budak setan nyh . uops ! not totally 100% kisah kita sme kay dengan cter lagenda budak setan nyh . ade lah sikit . if tengok cter nyh dgan member die x hbes-2 ckap " weh , sweet nyer lah korang " aish nak jea kita cepuk hahah :D dlam tu lisa surihani bkan nye mcam kita  lisa lagi cantik kot . hadoiyay , act member kita teruja bila tu kita dgan c die but . humhum :') x ade ape lah . eh cter lagenda budak setan nyh best gile lah kankan . terharu beb basah bantal nangis tengok cter nyh . ayu dgan kasha < betul kea lupa lah :P . dorang nyh belajar stu kolej kan . ayu nyh comel sngat kankan , tengok gaya lenggok die acoi comel sngat . kasha setia sngat dgan ayu sebelum die nampak ayu die x suka sngat dgan perempuan kan . sme lah dgan c die :P . ayu ade ke character kita dlam diri ayu tu ? ntah mcam x ade jea . member kita kte kita lawa >_< bohong lah x caye , kita lau nak maafkan orang mesti kita orang last maafkan orng orang tu kene minta maaf dekat orang lai dulu sorry kay heheh :) pastu member kate kita comel ayu gitu berr ape lah member kita nyh , pastu pena kne pkul dgan ex kita dulu kay tu bende lme lah kwan :') yup dlu hidup kita merana . so kita kene trus kan hidup jugak . dah-2 hahah :D . kita akan setia dengan c die walaupun die selalu bze kea ape . fatihah member kita yang excited dgan kisah kita nak sme dgan cter lagenda budak setan hahah :) . btw thanks sekurang-2 nye kwan kita terlalu pk kan sal kita smpai terbawak dlam cter yng die tengok awesome lah kwan kita sorang nyh . :) ok lah bye .

No comments:

Post a Comment