Friday, 25 May 2012

x tahu nak cakap ape dah :) .

hyehye :) kpada pembace stia blog mimi . sihat ? actually ariny kankan dkat skola ade smbutan hari guru :) HAPPY TEACHERS DAY to all teacher in the world . tu lah gmbar dkat fb pnut pkai bju skolah dah bwak hp ape lg snap picture lah ><' . tangan kita bengkak lah pulak . heheh ;) so kay kita ok .
kita yang tengah-2 tu . gelapkan . haahaha akibat lepas kawat x jge muka :P . nyh kakak-2 mimi yng paling lah rapat . yang kai cmin mte tu lg tua dri kita tpi kita lyan dia side budak kcik :D . time nyh sambutan hari guru tu lah :) . sempat amik gambar lg hahah :D
saat cute dan kegilaan kiteorang ><' ape pun kita syang sangat kat korang .

nyh birthday cake untuk babies may :) . untuk SAFFA AMALINA dgan IZZAH JAMAL .

haha :D nyh member gila mimi owesome gile . tu nayli dia x lekang dengan senyuman . muka dia tersangat lah suka senyum . x pernah tengok dia muka msam  . 

nyh SHAIDATUL AIN SHAHIRAH prangai dia terlalu lah membuat mimi x than . comel tersngat comel hahaah :D kelaka jea .

nyh hah bukti :D atas meja pun jadi tau . ><' x pe x pyah lah risau x ptah punye hahaha :D .

smai nyh jea lah ea . rmai tanye kenape stiap blog permulaan ade gambr . the reason is gambar boleh melambangkan ape yang kita tulis tnpa kita terangkan pun kita dah thu ape gmbar tu right :) thanks for support my blog . gmbar atas x cntik mereka lgi comel . mimi syang korang :* muahahah . GO MY SENIORITA'S .





No comments:

Post a Comment