Friday, 25 May 2012

little TURTLE :)

assalamualaikum :) . to my belover viewer . serius best sangat tdi :) hahah :D jog dgan c die dekat tasik shah alam . owesome sebenarnya kita penat hahaha :D dah jog dkat trek mbsa pasto pegi tasik jog lgi dpat buat 1 round jea . 1 round lg jlan jea . heehe ;) tdi kan pin bandage die hilang tah mne-2 tah  jtuh nyer . ;) kita tangan bengkak so ade 2 pin bglah c die satu :) . heheh :) hbes jog jumpe anje nyh dah jdi kwan kita mcam best friend dah :D hahah anje nyh kwan c die ok serius comel :D klah lah kita dah lah x cantik x comel :P tpi bersyukur kay . pastu jlan-2 . dah tu anje die skit rupanye seerius kesian sngat :'( . ha ! btw kn tdi ade kejadian pling lh mimi terkejut ank buah anje lg sikit nk jtuh dlam tasik sebab n tengok turtle . nasib baik kita ade dekat dengan anak buah anje tuh serius half bdan die dah jtuh btw bukan half , but more the half of part . mimi sempat pegang kasut die pastu kaki die ter kejut bkan main tau . seluar lg skit nk koyak kaki mimi merah lh terseret tpi x teruk pun sakit skit je . yng pentig mse tu anak buah anje . bialh mimi yng msuk dlm tasik tu jgan anak buah anje . ape pun dah selmat x ade ape blku :) . c die kita kn tngan die skit kne gigit dgan turtle :( berdrah :( . ksian die . kita pon ape lgi tkut lh . kita cepat-2 cbut handplast kita nk bg c die . ops anje get u first lh . kay kita biakn lh dulu dorag  , kita jge jap anak buah anje pastu dh smpai tempt duduk kita amik air bsuh tangan c die , pastu sruh die kring kn tngan kita letak handplast kita . oioi jgan pk lain handplast tu x koto pun kay bersih lagi just kita tampal kat luka kita yang pedih tu . pastu ade bandge member c die tu die guna untuk balut tangan die . :) longgar lah die wat so kita help lah :) kita wat ketat-2 sikit tu lah degil lgi :) . ibu ask along dah mkan ubat ohh damn ! belum :') kita x nak bg die risau tu kita jlan sorang tok tenang kan dri skejap sbab bdan dah mula mengigil . dia risau sangat dekat kita . x yah risau kay . k lah byebye assalamualaikum :D .

No comments:

Post a Comment